Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- MSI blog: intelligens segítség, helyben
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
Csak így tovább
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
qad
senior tag
Gratula nekik, még több-jobb eredményt a jövőben.
-
csatahajós
senior tag
Congratz!
-
donmackó
addikt
Mindig jó látni hogy a magyar tuningosok ott vannak a szeren. Grat subaru.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
tnt512
csendes tag
Szép eredmény.
-
Elismerésem.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
M107
addikt
Normális vízhűtés mellett mit tudnak?
Minden elismerésem de azért egy kézzel fogható bárki által elérhető tuning eredményeknek jobban örülnék.Olyat lehetne ::::::
Mert ezek az eredmények olyan műek.
Szép szép de semmi haszna,sajnos minél több pénz, annál jobb és előre gyártott CPU RAM + alaplap.
Mondjuk 100 millió forintból én lennék a világbajnok egy darabig, megrendelni az Inteltől legjobb tuning I7, 64 GB ram tunig és egy xxx gyártó tuningra sikerült mobo-játNekem kézzel fogható tuning eredmények a mérvadók
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
subaruwrc
félisten
Szép szép de semmi haszna,sajnos minél több pénz, annál jobb és előre gyártott CPU RAM + alaplap.
Mondjuk 100 millió forintból én lennék a világbajnok egy darabig, megrendelni az Inteltől legjobb tuning I7, 64 GB ram tunig és egy xxx gyártó tuningra sikerült mobo-játOké,és tegyük fel elakadsz A3 kódnál a tuning beállításaid után,hova nyúlsz hogy megold a problémát ?
A többieknek köszönjük,értetek megéri csinálni
-
M107
addikt
Mi is tegyek megkérek valakit aki érti a dolgot mondjuk téged
De a dicsőség az enyém jó .
Jó megemlítünk téged mint tuning társat...... és adok 1 miiát.
Vagy :Megveszem átadom a proh... nek és essenek neki a lelkesek de a nevemet szeretném ha fel lenne tüntetve,
De a viccet félre téve jo volna emberi tuning teszteket is látni ami bárki által elérthető lenne olyan 0- 350 ezeres értékben.
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
helkis
veterán
kb itt is úgy van, mint az F1-ben, azért a pár tizedmásodperc-ért megy minden..
hidd el, nem olyan egyszerű ezt sem megcsinálni, mint ahogy most itt készen kapod a cikkben, nagyon sok munkaóra van mögötte..
bizonyos szintig helyettesítheti a tudást a pénz, de egy pont után már nem..
amit itt a srácok csinálnak az már túl van ezen a ponton..Grat srácok!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
subaruwrc
félisten
Ezeket a vízhűtés topikban vagy az adott processzor topikjában biztosan meg is találod,a hír valami ennél kiemelkedőbbről szólt.
Ha annyira egyszerű lenne ahogy ezt gondolod akkor minden héten cserélődnének a " világbajnokok " a hwbot élén de valahogy mégsem így van.
Kívülről egyszerűnek tűnik de ne ítélkezzünk ilyen gyorsan ha kérhetem.
-
Kronos3000
senior tag
Szuper látni hogy a magyarok ott vannak az elsők között.Sőt
Egy g3258-at nem akartok megküldeni?
Új csúcsnak?Wasabi...
-
BlackPriest
őstag
Gratula, kozelrol id megneznek egyszer egy ilyen tuningot, biztos nagy elmeny lehet.
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
subaruwrc
félisten
válasz Kronos3000 #13 üzenetére
Volt már rá példa
Utóbbi pár saját eredményemen a közeljövőben szándékozom javítani
-
Kronos3000
senior tag
Azért a cinebench 11.5 19. nem semmi,hogy egy Lynnfield i7-el van pariba
Wasabi...
-
subaruwrc
félisten
válasz Kronos3000 #18 üzenetére
-
MZperX75
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Killer01
őstag
Állat, csak így tovább
-
Overlocker
veterán
Gratulálok bro-k! subaruwrc grat ismét az első helyhez!
SPOILER: Mivel mindkettőjükkel elég sokat beszélek, heti szinten, így a következőket tudom elmondani:
A srácok mostanában rendkívül motiváltak, kitartóak és rengeteg időt fektetnek a témába - akár egymást segítve is, ami kifizetődik, még hozzá úgy, hogy világrekord vagy világrekord közeli eredményt produkálnak!
Minden elismerésem, vérprofi munkák! Gratulálok ismét!
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz Overlocker #25 üzenetére
hát igen,szerintem elég beszédes szám adat hogy eddig az idei évben már van 15 nitrogénes teszt mögöttem,ez több mint mondjuk 2011 vagy 12-ben összesen ...
illetve a múlt héten kétszer is teszteltünk közösen Achill3uS-szal a minél jobb eredményekért -
subaruwrc
félisten
-
Achill3uS
nagyúr
tisztán függőség
köszönjük rudi-nak, és minden támogatónknak az újabb hírt! nektek pedig az érdeklődő kommenteket és gratulációkat
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
jones965
Modder
Szép volt srácok, gratulálok!
-
.LnB
titán
Gratulálok mindkettőtöknek!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Mokó
aktív tag
Gratula a fiúknak
-
MK VII
veterán
Gratulálok mindenkinek!
Minden tiszteletem a tiétek. Profik vagytok! -
mekker
őstag
Gratula az eredményekhez
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700K LGA1151v2 CPU processzor gyári dobozában
- AMD Ryzen 7 3700X
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- Intel Core i9-11900KF 8-Core 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D BOX processzor - Új, bontatlan termék szaküzletből - számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest