Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
Gratula az eredményekhez
-
MK VII
veterán
Gratulálok mindenkinek!
Minden tiszteletem a tiétek. Profik vagytok! -
Mokó
aktív tag
Gratula a fiúknak
-
.LnB
titán
Gratulálok mindkettőtöknek!
-
jones965
Modder
Szép volt srácok, gratulálok!
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #25 üzenetére
hát igen,szerintem elég beszédes szám adat hogy eddig az idei évben már van 15 nitrogénes teszt mögöttem,ez több mint mondjuk 2011 vagy 12-ben összesen ...
illetve a múlt héten kétszer is teszteltünk közösen Achill3uS-szal a minél jobb eredményekért -
Overlocker
veterán
Gratulálok bro-k!
subaruwrc grat ismét az első helyhez!
SPOILER: Mivel mindkettőjükkel elég sokat beszélek, heti szinten, így a következőket tudom elmondani:
A srácok mostanában rendkívül motiváltak, kitartóak és rengeteg időt fektetnek a témába - akár egymást segítve is, ami kifizetődik, még hozzá úgy, hogy világrekord vagy világrekord közeli eredményt produkálnak!
Minden elismerésem, vérprofi munkák! Gratulálok ismét!
-
Killer01
őstag
Állat, csak így tovább
-
MZperX75
addikt
-
subaruwrc
félisten
válasz
Kronos3000 #18 üzenetére
-
Kronos3000
senior tag
Azért a cinebench 11.5 19. nem semmi,hogy egy Lynnfield i7-el van pariba
-
subaruwrc
félisten
válasz
Kronos3000 #13 üzenetére
Volt már rá példa
Utóbbi pár saját eredményemen a közeljövőben szándékozom javítani
-
BlackPriest
őstag
Gratula, kozelrol id megneznek egyszer egy ilyen tuningot, biztos nagy elmeny lehet.
-
Kronos3000
senior tag
Szuper látni hogy a magyarok ott vannak az elsők között.Sőt
Egy g3258-at nem akartok megküldeni?
Új csúcsnak? -
subaruwrc
félisten
Ezeket a vízhűtés topikban vagy az adott processzor topikjában biztosan meg is találod,a hír valami ennél kiemelkedőbbről szólt.
Ha annyira egyszerű lenne ahogy ezt gondolod akkor minden héten cserélődnének a " világbajnokok " a hwbot élén de valahogy mégsem így van.
Kívülről egyszerűnek tűnik de ne ítélkezzünk ilyen gyorsan ha kérhetem.
-
helkis
veterán
kb itt is úgy van, mint az F1-ben, azért a pár tizedmásodperc-ért megy minden..
hidd el, nem olyan egyszerű ezt sem megcsinálni, mint ahogy most itt készen kapod a cikkben, nagyon sok munkaóra van mögötte..
bizonyos szintig helyettesítheti a tudást a pénz, de egy pont után már nem..
amit itt a srácok csinálnak az már túl van ezen a ponton..Grat srácok!
-
M107
addikt
Mi is tegyek megkérek valakit aki érti a dolgot mondjuk téged
De a dicsőség az enyém jó .
Jó megemlítünk téged mint tuning társat...... és adok 1 miiát.
Vagy :Megveszem átadom a proh... nek és essenek neki a lelkesek de a nevemet szeretném ha fel lenne tüntetve,
De a viccet félre téve jo volna emberi tuning teszteket is látni ami bárki által elérthető lenne olyan 0- 350 ezeres értékben.
-
subaruwrc
félisten
Szép szép de semmi haszna,sajnos minél több pénz, annál jobb és előre gyártott CPU RAM + alaplap.
Mondjuk 100 millió forintból én lennék a világbajnok egy darabig, megrendelni az Inteltől legjobb tuning I7, 64 GB ram tunig és egy xxx gyártó tuningra sikerült mobo-játOké,és tegyük fel elakadsz A3 kódnál a tuning beállításaid után,hova nyúlsz hogy megold a problémát ?
A többieknek köszönjük,értetek megéri csinálni
-
M107
addikt
Normális vízhűtés mellett mit tudnak?
Minden elismerésem de azért egy kézzel fogható bárki által elérhető tuning eredményeknek jobban örülnék.Olyat lehetne ::::::
Mert ezek az eredmények olyan műek.
Szép szép de semmi haszna,sajnos minél több pénz, annál jobb és előre gyártott CPU RAM + alaplap.
Mondjuk 100 millió forintból én lennék a világbajnok egy darabig, megrendelni az Inteltől legjobb tuning I7, 64 GB ram tunig és egy xxx gyártó tuningra sikerült mobo-játNekem kézzel fogható tuning eredmények a mérvadók
-
Elismerésem.
-
tnt512
csendes tag
Szép eredmény.
-
donmackó
addikt
Mindig jó látni hogy a magyar tuningosok ott vannak a szeren. Grat subaru.
-
csatahajós
senior tag
Congratz!
-
qad
senior tag
Gratula nekik, még több-jobb eredményt a jövőben.
-
FRENK1988
veterán
Csak így tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Achill3uS és subaruwrc a hétvégén is megjáratta az Intel processzorokat és Gigabyte alaplapokat.
- Core i5-10400F + gyári cooler eladó
- Intel Xeon E5-2600 v3 processzorok - E5-2603v3,2650v3,E5-2658Av3,E5-2660v3,E5-2680v3,E5-2690v3
- Intel Xeon E3-1220v6 4 mag / 4 szál 3.0GHz+ processzor, ajándék GD900
- Intel Core i7-9700 - i7-8700 - i3-8300 - i3-8300T - Gold G5600 / garancia / számla / több db
- i9-14900K + PHANTOM GAMING ASRock Z790 Riptide WiFi
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest