Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sikerült elolvasnom, és azzal a lendülettel még pár logout bejegyzésedet is. Nagyon kellemes olvasmányok voltak! Gratulálok az eddigi sikereidhez és kívánok még sok továbbit!
Normál esetben irigykednék egy ilyen mértékű támogatásra, de amennyi munka ennek az elérésében és a támogatás fenntartásában van az lenyűgöző![ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
Királyság!
Laikus kérdés: ezekben a tesztekben számít, hogy a CPU 6C/12T? Nem elég egy 4C/8T, ami esetleg jobban húzható?
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
MK VII
veterán
Ez csodálatos.. Gratulálok az eredményhez!!
-
subaruwrc
félisten
válasz Sebaj Fóbiás #44 üzenetére
-
kona005
senior tag
kemény, elfogadnám
-
Tidus
addikt
válasz subaruwrc #26 üzenetére
Van akki erre költ, van aki búvárkodásra.
Jelen esetben kölcsön a cucc, de a konfig egy része biztos.
A búvár cuccost pedig nem szokták kölcsönözni.
Annak idején én is horror összegeket költöttem hardverekre. Pont te is akartál tőlem CPU-t kölcsön kérni tuningra.
De most már én is úgy vagyok vele, inkább a búvárkodás.jones965: Szép eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz macilaci78 #21 üzenetére
De a bármi áron kifejezésből az áron van a hangsúly. Szóval az nem megy.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Qkackca
őstag
Gratula neked is
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
rambustibi
őstag
Gratulálok a szép eredményekhez. Fantasztikus élmény volt jelen lenni.
Az Asus is kitett magáért.
Az egyik próbálkozásról :
[link]Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
-
-
lenox
veterán
válasz macilaci78 #32 üzenetére
Nem, ennek gyakorlati haszna is van.
-
.LnB
titán
Engem az érdekelne, hogy ilyen esetben az ASUS örökbe adja a VGA-t? Vagy ha kész a tuning akkor visszakérik? Gondolom ha valamelyik elfüstöl akkor nem problémáznak, de visszakérik?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
#Chris
tag
Ez már vinné a mario-t
-
TTomax
félisten
válasz Achill3uS #28 üzenetére
Mert rendelésre van...ritkán látni,hogy előre nincs eladva. Érdemes lehet esetleg előre lefoglalni.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
jones965
Modder
Köszönöm a véleményeket!
Természetesen engem frusztrál a legjobban, hogy a jelenleg legerősebb és gyári állapotban is jól túlhajtható vga-k mellé nem sikerült megfelelő cpu-t párosítani. Ez egy retail darab, megrendeltem, ezt dobta a gép. Világviszonylatban is sokkal szebb eredményeket lehetett volna elérni, egy akár +200 mhz-el gyorsabban működő cpu-val. Kesergésre viszont semmi ok, lévén ilyen konfigurációt még eddig nagyon kevesen tudtak tesztelésre megkapni.
Ehhez pedig ugye nem kevés érdem párosul az ASUS hazai képviselet részéről. Ezúton is köszönöm nekik a lehetőséget ehhez a teszthez a támogatásért.
Nagyon tudnánk páran örülni az Intel támogatásának, amivel versenyképesebbek tudnánk lenni nemzetközi szinten, de mint már előttem is leírták, a régiónk nem szignifikáns ilyen tekintetben. Szép dolog lenne csak azért tesztelni LN2 alatt, hogy kiválogathassuk a legjobb cpu-kat. Pláne egy ilyen 350e értékű prociknál.Ursache: volt olyan teszt, ahol csak 3 gpu volt a rendszerben, mivel a 4.-el már nem skálázódott tovább, sőt inkább rontott a végeredményen.
[ Szerkesztve ]
-
Ursache
senior tag
Most négy vagy három kártyáról van szó?
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
senior tag
Grat az eredmenyekhez!
"Az életben soha semmi nem lesz elég de élünk és harcolunk "
-
Achill3uS
nagyúr
válasz flashpointer #1 üzenetére
de többnyire igen.
én pl rendszerint szoktam más tuningerek által leválogatott alkatrészeket venni külföldről.
ezzel elsősorban 2 probléma van. nincs rá garancia, így ha elhalálozik valamilyen okból, a garanciázás vagy nagyon nehéz vagy egyáltalán nem megoldható. valamint a jelenlegi csodás deviza árfolyamokkal sokkal drágább kintről megvenni ezeket az alkatrészeket, amik sokszor egyébként is drágábban kerülnek eladásra mint a boltbol kihozva, mivel már teszteltek és jobbak az átlagnál. magyarul 3-400 ezret bekockáztatni saját pénzből még ha kapsz mellé 1 milla értékü hw-t tesztre sem kis összeg senkinek sem. énis ezért vettem itthon random cpu-t (nekem max 5820k fért bele), csak szerencsém volt vele. következő felmerülő kérdés, a kinek adod el itthon kategória. és oké, az ember belekalkulálja, hogy nem olcsó egyik hobbi sem, de azért senki sem szereti az ablakon kidobálni a pénzt. persze minden viszonyítás kérdése. valoszinüleg az autó tuningosok röhögnének a mi kiadásainkon.ja igen, grat jonesnek itt is, a vga-k szépen mentek, igazi unikum ebből 4db világviszonylatban is, kár, hogy visszafogta őket a cpu ahogyan már az extrém topicban kifejtettem
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
matteo_szg
őstag
válasz flashpointer #17 üzenetére
Nem számít bele, de erősen hat a szponzoráció mértékére. Jones Magyarországon él, és bizonyos gyártók magyar képviseletei segítik a munkáját/hobbiját. Ezért említem a korlátokat.
jupiiii
-
BlackDevil
aktív tag
Azért le a kalappal! Szép eredmények!
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
flashpointer
őstag
válasz matteo_szg #2 üzenetére
Nem tudhatom jones melyik országban él, de ez nem is számít bele a pontszámokba.
-
big-J
őstag
válasz matteo_szg #11 üzenetére
Nem olyan sok pénz az hobbira. Búvárkodás pl hasonlókat kóstál.
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
PCI riserrel nem lett volna egyszerűbb dolog a vga-k hűtése?
H2O über alles!
-
Šolaire
veterán
Gratula hozzá brutális vas gépigényt nem kell hozzá nézni egy darabig
“Praise The Sun” \[T]/
-
Keni21
tag
Gratulálok a szép eredményekhez!!
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM
-
haxiboy
veterán
válasz matteo_szg #4 üzenetére
Így van. Általában a szponzorok is meg szokták ezt játszani, extrém tuning esetén előfordul hogy elhalálozik a CPU, ilyenkor viszont nem kell félni A legjobb benne hogy nincs átfutási idő stb. Jelzed hogy meghalt, küldik az újat és neked 30 napod van visszajuttatni a meghalt darabot.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Balu972
aktív tag
Gratula, nem lehetett egyszerű összehozni a hűtést
Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
foka
aktív tag
Gratula ehhez is, szép eredmény!
Üdv: Fóka
-
haxiboy
veterán
válasz matteo_szg #2 üzenetére
Lehet rá biztosítást venni az intelnél és ha tönkre megy szó nélkül cserélik egy újra. Pont az ilyen extrém tuningosoknak olyan 25-40$ körül láttam legutoljára/hónap
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
matteo_szg
őstag
válasz flashpointer #1 üzenetére
10 db i7-5960X beszerzéséhez és próbálgatásához nem a megfelelő országban vagyunk, sajnos.
jupiiii
-
flashpointer
őstag
Nem lenne érdemesebb válogatott alkatrésztekkel (processzorral) készülni ilyesmire?
Pl 10-et beszerezni és a kimért legjobbak mehetnek bele
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- E-book olvasók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...