- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
thorex
tag
Üdv!!!
2x4 gb-os DDR III-as 1600Mhz-es Geil-t vennénk a gépbe
de hallottam és olvastam is, hogy van akinek semmit nem ér van akinek igen, van hogy támogatja az alaplap van hogy nem, illetve még a CPU-val kapcsolatban is hasonókat olvastam.
A kérdésem az, hogy egy gigabyte z68-as alpalaphoz és egy I7 960 vagy egy kicsit jobb processzorhoz jó e vagy hagyjam az egészet és inkább maradjak a Kingston-nál?A választ előre is köszönöm, és boldog új évet mindenkinek
-
bognar110
őstag
Sziasztok ha nem tévedek ez a ram majd klappolni fog az augusztusban megjelenő buldozer processzorokal ?
-
satee76
aktív tag
Először is a Geil drága.
Másodszor épp egy Inteles rendszert raktam nemrég össze, és még nem találkoztam olyan gyártóval, amelynek bizonyos DDRIII-as memóriáira ráírnák, hogy a termék nem támogatja az i3/i5/i7 és Athlon rendszereket. A Geil-nek van ilyenA tuningról meg annyit, hogy a hűtőbordák esetleg tényleg elvezetik a chipekről a plusz fesz miatti plusz hőt, de a megnövekedett elektron mozgást nem kompenzálják, azaz tuning alatt a memória chipek élettartalma attól még rövidülni fog.
Egyébként szépek.
Persze lehet h., csak én látom rosszul a dolgokat...
-
zolyee
tag
A színes bordákon kívül semmi extra, és még csak nem is néz ki jól.
Nekem nem kéne...... -
kerelo
aktív tag
Ekkora bordák minek?És ráadásul rondák is szerintem
-
fanti
addikt
Geilt én többet nem veszek!
Lehet hogy DDR2-nél még jók voltak a memóriáik, de a DDR3-nál már kriminálisak.
Ezeken a csilivili geileken meg mi az extrém??????
Mert az időzítéseik alapján inkább a standard szó jut az eszembe.
Maradok a Kingstonnál! -
warcat
veterán
Rá kellett ám pakolni a sima 1600asokra és társaira is ezt a baromi nagy bordát,hogy bosszantsák a normális vásárlót ...
Pár nap használat után betojt a G.Skill kitem, normális idő alatt csak Corsair Vengeance-t
tudtam beszerezni ,azon is ilyen csodás borda van,haszna nulla ,de persze a prochihütő ventit szerelhetem arrébb..de járjunk a Peter Blood-ok kedvében -
Tikakukac
titán
Extrém kamukirály RAM-ok
-
TOM-202
senior tag
Nem rossz ez felhozatal. Végre kezdenek elterjedni a 8GB kapacitású kétcsatornás kitek. Olyan nincs véletlenül hogy 2*4GB 2000MHz CL 9-9-9-28? Ha lenne lehet hogy érdekelne egy ilyen.
-
Recon666
Közösségépítő
Jól néznek ki.
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Robi BALBOA #9 üzenetére
Az Enhanced széria tuning ramként való feltüntetése azért felvet bennem néhány kérdőjelet...
-
8nemesis8
veterán
Kinézet jeles, plusz teljesítmény már kevésbé kiemelkedő...
-
BalaNce87
addikt
Hogy is mondják ezt? Parasztvakítás?
Nem a teljesítmény, hanem a szín meg a kurva nagy borda a lényeg. -
törölt tag
Ja hogy azért "Enhanced" mert 9,
109,9,28A "borda" remélem lejön róla, mert így nem merném elajándékozni sem
-
vinibali
őstag
micsoda tuning időzítések egyes helyeken
-
Bodz
nagyúr
Ilyen "gyönyörű" színekben pont Corsákat szoktam látni.
Kár, hogy ilyen magasak a bordák. Egy méretesebb hűtőnek majdnem mindig útjában vannak az ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A DDR3 lapkákat alkalmazó Enhance CORSA és EVO CORSA hazánkban is kapható lesz.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest