Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Sidorovich

senior tag

No offense, én mind PC-n mind Xbox One-on imádok játszani, és nálam abszolút egyenlőek. De:

A legtöbben ebből az összehasonlításból kifelejtik az OS árát, ugyanis a PC-hez ha játékra kell, tényleg kell egy Windows 7/8/10. Az meg ritkán van meg 30 ropi alatt, ha Home/alap változatokat nézünk. :U

Én úgy szoktam összevetni őket, hogy a "doboz" amiben a vas van (+OS), egér+bill (mert a konzolhoz is jár a kontroller), és a játékok. A kijelzőt/hangcuccot nem számolom egyikhez sem, én is pl. sima PC monitoron játszom konzollal.

A másik kedvencem (itt is volt rá példa), aki a használt cuccokból összeválogatott és otthon összeszerelt gépet hasonlítja az új konzolhoz. Meglepetés: konzolt is lehet használtan venni, egy Xbox One 80 ropi így. Nem mellesleg azt nem darabokban kapod hogy Legózhass, ezért szerintem fair lenne a gépet is úgy nézni, hogy egybe kapod, vagy beleszámolni az összerakatás árát. Nem mindenkinek van ehhez kedve vagy gyakorlata.

De mint mondtam, senkit nem akarok megbántani, vagy tovább szítani az indulatokat. Kicsit én is unom már, hogy minden második konzolos hír kommentjeinél ebbe az irányba kanyarodik a téma, igen hamar. :(

Az egyik dolog, amit viszont totálisan aláírok a konzolok hátrányának, az a drágább játékok. Bár ahogy fentebb is írták, az olyanokat amit viszonylag hamar megun az ember, vagy 1 végigjátszást él meg, konzolra én dobozosban veszem, és 1 hónap után elpasszolom. Nem mellesleg itt is vannak pl. a Steam salehez hasonló leárazások, a Gold előfizietéssem meg kaptam már "ingyen" Tomb Raider: Definitive Editiont és Assassins's Creed Black Flaget is. :))

Új hozzászólás Aktív témák