Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
válasz #44630784 #46 üzenetére
Ezzel amit mondasz pont az a baj hogy mar nem igaz, hala a Ryzennek es most majd foleg a TR-nek.
Az ertelmesebb magszamú Xeonok azert nem 70EURerz mennek meg az ESek sem raadasul nagyon vacak az orajeluk tehat ha nem csak es kizarolag renderel Z ember mar nem annyira jo. Es meg huzni sem lehet oket ugyebar.
Mindezt irom tapasztalatbol, mert meg egy 2x8 magos e5 v2 Xeonrol is gondolkozom h erdemes lenne TRre menni a plusz 1 Ghz orajel ( raadasul clock to clock is jobb) miatt.
-
senior tag
-
Chaser
legenda
majd kiderül mi lesz
bendi*R
ésszerűség határain belül egy 30e-s amd b350 lap és 80-ért 6 magos ryzen, vagy 100-ért 8 magos, majdnem annyiból megvan mint dual xeon alá a lap, és minden garanciás, kiskerből - számlával, akinek az is fontos -
az említett dual xeon ráadásul megrángatva meg eszik szépen, akinek számítási teljesítmény kell mert dolgozik nem ilyet fog venni, játékra megint sztem nem a legjobb választás, addig amíg nem volt ryzen életképes lehetett_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Joshi
titán
válasz Televan74 #28 üzenetére
Semmi gondom az AMD-vel volt bőven cpu és gpu vonalon sőt, sok-sok évig csak AMD cuccaim voltak. Egyszerűen csalódtam benne, amióta Intel+Nv-re váltottam sokkal stabilabb a rendszerem és még tuningban is jobb. Nem mondom hogy egyszer nem fog felnőni a feladathoz az AMD, de szerintem az nem egy tízezer magos cpuval lesz. Én nem fikázom az AMD-t, egyszerűen csak azt látom hogy erőlködik. Ez a Ryzen is inkább az olyan alkalmazásokra való amiben számít a minél több szál. Ja és a 16 magos Ryzen se lesz olcsó azt azért ne feledjük.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest