- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Pontosan. Pár ilyen "hiba" (mert abban biztosak lehetünk, hogy nem egy-kettő volt/van) és drágul minden az adott országban, milliók sorsát befolyásolva ezzel (nem pozitív irányban...). Jó pár "közgazdász" megérdemelné a tényleges életfogytot száraz kenyérrel és vízzel...
-
Peat;)
veterán
"mert ugyebár a közgazdászok azzal h pár országot megszorongatnak" Amelyik ország pár közgazdász kutató véleményét egy az egyben alkalmazza a saját viszonyaira az nem normális. Lehet hogy az utóbbi években nálunk divatba jöttek olyan megoldások alkalmazása amelyek hatása azóta is vitatható, vagy már alapból megbuktak más országokban, de nem hinném hogy a hazai alkalmazásuk az eredeti ötletelőket terhelné, pláne jogilag. Vagy én értettem félre valamit az írásodban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Parkside szerszám kibeszélő
- Tesla topik
- Gyúrósok ide!
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest