- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz Amerigo49 #31 üzenetére
ennyiért ha szeretsz barkácsolni nem hülyeség. a felbontást ha tudja és az optikája nem teljesen használhatatlan akkor nem feltétlenül rossz vásár, majd otthon helyrepofozod. a Xiaomi webkamerámmal én is ezt tettem: a fókusz fix, amíg szét nem szeded és le nem kaparod az optikáról a rögzítő ragacsot.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Amerigo49
csendes tag
A Media-Tech Look V Privacy webkamera kerülendő!
A cikk hatására vettem egyet.
A mikrofonja használhatatlanul zajos, három gépen is tesztelve.
A fókusz fix, a látószög kicsi, a képpel egyébként nem volt baj.
A tartója lötyög, az élek kidolgozatlanok.
Home office-ra így teljesen alkalmatlan. -
nexplo
őstag
250W-os táp.... ezer éve nem láttam ilyet
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
tibaimp
nagyúr
válasz fatpingvin #27 üzenetére
Értem, köszi
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
fatpingvin
addikt
egy magon fog valszeg dolgozni, az meg ugye nem mindegy milyen mag. ha folyamatosan akarod használni akkor azért indokolatlanul nagy terhelés, főleg torrentre ahol sok párhuzamos connnectiont kell kezelni.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Random, nem moduláris Bronzosat most is veszel annyiért (és még füldugó is lesz a csomagban).
Kissé alma és narancs, ugye.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz fatpingvin #17 üzenetére
Köszi .
Ez az "eszi a procit" mennyire veszélyes, gondolom a 10 magos azért megbirkózik vele?A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Jóember
csendes tag
válasz Aprósólyom #21 üzenetére
A jobb fülesekhez lehet cserepárnát venni, legalábbis a PS4-hez vett/ajánlott Sony Gold Wireless headsetem majdnem a kukában végezte, annyira idegesítően foszlott már, amikor rájöttem, hogy "jé, Aliexpressen 10 dolcsiért lehet párnát kapni". Azóta is zavartalanul használom vele.
Jobban működik, ha bedugod a konnektorba. (Sattinger törvénye)
-
Aprósólyom
addikt
Takarítod, törölgeted? Csodálatos testünk váladékai szépen ki tudják kezdeni ezeket az anyagokat szépen-lassan (zsír, izzadsággal távozó sók, stb..). Itt van a PC-m mellett egy icike picike törülköző, amivel megtörlöm használat után a fülest.
[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
D4v3
őstag
Corsair HS50 fülesem van, áprilisban lesz 1 éves, de már múlt hónapban elkezdett leválni a párna körül a bőr bevonat A mikrofonja pedig sosem működött (bár nem is kellett nekem, úgyhogy eleve anélkül haszálom). Ez az 5-20 ezres kategória úgy tapasztalom, hogy tényleg ilyen 1-2 évet bír csak napi szintű használat mellett.
-
Kansas
addikt
válasz fornettisuti #16 üzenetére
Akkor miért szólod le ennyire?
Csak én nem szoktam olyat venni amit vacaknak tartok? Remélem, nem.
Ha meg olyat veszek, amiről utólag derül ki, hogy nem felel meg nekem, azt vagy eladom, vagy elajándékozom, nem tartom meg.
Abban meg nem értünk egyet, hogy a FHD 22" felett "büntet" - én speciel teljesen meg vagyok elégedve a 27"-os FHD monitorommal, még úgy is, hogy egy 28"-os 4K monitor mellett működik. Amin egyébként vígan játszok 4K-ban, a tiednél valamivel gyengébb VGA-val(és procival, bár az 4K-ban olyan sokat nem számít)...
Sok minden múlik azon, milyen játékokat tol az ember...[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
fatpingvin
addikt
ne.
egy dolog hogy az USB protokoll miatt eszi a procit, de a ReTek vezérlő sem számol semmit kb. szóval én elengedném. ez már tényleg a legalja mindennek.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
fornettisuti
veterán
IIyama, méret, hajlított, matt.
Nem mondtam, hogy az enyém jobb ppi értékekkel rendelkezik.
4K-hoz kevés a gépem és a pénztárcám és a 27" már kicsi lenne.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
tibaimp
nagyúr
Mennyire stabilak ezek a "(Realtek chipes) Gigabit Ethernet" --> USB Type-C vagy sima csatis hálózati vezérlők, akár torrentezni huzamosabb használatra is? Próbálta már valaki?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Kansas
addikt
válasz fornettisuti #9 üzenetére
A te monitorodnak se sokkal jobb a PPI-je mint egy 22" FHD-nak(110 vs 100 ppi), miért bünteted hát magad vele?
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
zetor2000
őstag
Próbálnak vergődni feljebb, itt már egy ideje szerepelnek / szerepeltetik a hétvégi ajánlókban a termékeiket. Régen - 8-10 éve vagy több - nekem is erősen belépő közeli élmények fűződnek ehhez a márkához. Mára lehet, változott a kép, de ha lehet, a középső vagy a felső polcról emelek le termékeket. Igaz, manapság jóval ritkábban vásárolok PC alkatrészt, mint régebben.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
ceia
őstag
Az LG monitor jó, bár jobb lenne csak 75Hz-el, és akkor olcsób lehetne kicsit. És az LG-nél felvehetnének már valami látó ipari tervezőt a monitor részlegre. Az MSI talpa mennyivel jobban néz ki. De az pedig hajlított, ami nálam használhatatlan hulladék kategória. Különben is, ha FRC-zik, az nem igazi VA. Az igazi VA panel alapban 8 bites. Az egér jó, a Gladius II is tetszik. Az okos erősítő röhejes. Majd ha lesz okos zene, ahhoz jó lesz
it's more fun to compute
-
deltaa97
tag
Nekem is ez volt az első gondolatom.
Régen se volt egy olcsó hobbi, de az évek során egyre inkább a luxus felé tolódik.Más: régebbi emlékeim szeint a Kolink eléggé alsópolcos házakat árult (tápokból meg aztán főleg) ez most is így van? Vagy azóta már feljebb léptek minőségben?
Xiaomi 12X 8/128 GB Grey -> Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium | Életem legrosszabb döntése, hogy gépészmérnöki pályára tévedtem...
-
Freiherr
őstag
-
-
Freiherr
őstag
Hol? Mert mindkettő FHD, benne van a cikkben.
Back to the future
-
őstag
Jó dolog, hogy az ajánlott monitornál "csak" egy fontos technikai adat hiányzik: a felbontásuk!
-
fatpingvin
addikt
válasz Janika(1982) #5 üzenetére
ennyiért nem várok sokat, webkamera meg webkamera, nagy újdonságot a műfajban szerintem nem tud mutatni.
-
Janika(1982)
senior tag
válasz fatpingvin #4 üzenetére
Szerintem gagyi márka,laptop hűtőt vettem-nem is bírta sokáig sajnos.
Nagy János
-
fatpingvin
addikt
na, ha erről aa webkameráról hamarabb értesülök... 11k-ért vettem FHD-set, valami Xiaomi gyártmány.
a fókuszképessége viszont érdekel, ennyiért nyilván manuál de kicsit konkrétabban hogyan?A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Predatorr
őstag
Milyen GPU-val szerelik ezeket a tápokat? Ennyi pénzért kell, hogy kegyen bennük! 20e körül vettem pár éve a 700W FSP-t, és az nem szemét...
200e-s lapok, 65e-s tápok (erős VGA alá nem is elég), több mint 1 millás VGA-k (de egy sima használható is fél milla), Krőzus beájulna."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
KaitouP
nagyúr
Imádom ezeket a cikk címeket. ♡
A monitorok királyak, de olyan jó lenne 29"-es méret is 16:9 képarányban... ahova szánnám, oda a jelenlegi 27"-nél lehetne nagyobb, de a 32" már sok lenne.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Ez a fedlapba épített AniMe Matrix kijelző jópofa, csak kár, hogy egy laptopon többletfogyasztást eredményez és a testre szabhatóságát jelentős mértékben korlátozza az, hogy míg a beimportálható GIF-ek pixelei derékszögű koordináta rendszer szerint, addig a kijelző képpontjai axonometrikusan helyezkednek el. Így pedig még az ASUS saját GYIK rovatába beszúrt demó anyag is olyan szögletes, hogy az már szinte fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hobby elektronika
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Elitebook 8530p gyári HP töltővel megkímélt szép állapot!
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- Intel i5-3570 3.4GHz / Kingston Fury 2x8GB / GIGABYTE GA-H61M-USB3-B3 / Thermaltake Berlin 630W 80 P
- ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II alaplap
- xbox series s 500gb, 1 karral szép új újszerű állapotban, 2 hónap garanciával.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest