Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- RAM topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Amerigo49 #31 üzenetére
ennyiért ha szeretsz barkácsolni nem hülyeség. a felbontást ha tudja és az optikája nem teljesen használhatatlan akkor nem feltétlenül rossz vásár, majd otthon helyrepofozod. a Xiaomi webkamerámmal én is ezt tettem: a fókusz fix, amíg szét nem szeded és le nem kaparod az optikáról a rögzítő ragacsot.
-
Amerigo49
csendes tag
A Media-Tech Look V Privacy webkamera kerülendő!
A cikk hatására vettem egyet.
A mikrofonja használhatatlanul zajos, három gépen is tesztelve.
A fókusz fix, a látószög kicsi, a képpel egyébként nem volt baj.
A tartója lötyög, az élek kidolgozatlanok.
Home office-ra így teljesen alkalmatlan. -
nexplo
őstag
250W-os táp.... ezer éve nem láttam ilyet
-
tibaimp
nagyúr
válasz
fatpingvin #27 üzenetére
Értem, köszi
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
fatpingvin #17 üzenetére
Köszi
.
Ez az "eszi a procit" mennyire veszélyes, gondolom a 10 magos azért megbirkózik vele? -
Jóember
csendes tag
válasz
Aprósólyom #21 üzenetére
A jobb fülesekhez lehet cserepárnát venni, legalábbis a PS4-hez vett/ajánlott Sony Gold Wireless headsetem majdnem a kukában végezte, annyira idegesítően foszlott már, amikor rájöttem, hogy "jé, Aliexpressen 10 dolcsiért lehet párnát kapni".
Azóta is zavartalanul használom vele.
-
Aprósólyom
addikt
Takarítod, törölgeted? Csodálatos testünk váladékai szépen ki tudják kezdeni ezeket az anyagokat szépen-lassan (zsír, izzadsággal távozó sók, stb..). Itt van a PC-m mellett egy icike picike törülköző, amivel megtörlöm használat után a fülest.
-
D4v3
őstag
Corsair HS50 fülesem van, áprilisban lesz 1 éves, de már múlt hónapban elkezdett leválni a párna körül a bőr bevonat
A mikrofonja pedig sosem működött (bár nem is kellett nekem, úgyhogy eleve anélkül haszálom). Ez az 5-20 ezres kategória úgy tapasztalom, hogy tényleg ilyen 1-2 évet bír csak napi szintű használat mellett.
-
Kansas
addikt
válasz
fornettisuti #16 üzenetére
Akkor miért szólod le ennyire?
Csak én nem szoktam olyat venni amit vacaknak tartok? Remélem, nem.
Ha meg olyat veszek, amiről utólag derül ki, hogy nem felel meg nekem, azt vagy eladom, vagy elajándékozom, nem tartom meg.
Abban meg nem értünk egyet, hogy a FHD 22" felett "büntet" - én speciel teljesen meg vagyok elégedve a 27"-os FHD monitorommal, még úgy is, hogy egy 28"-os 4K monitor mellett működik. Amin egyébként vígan játszok 4K-ban, a tiednél valamivel gyengébb VGA-val(és procival, bár az 4K-ban olyan sokat nem számít)...
Sok minden múlik azon, milyen játékokat tol az ember... -
tibaimp
nagyúr
Mennyire stabilak ezek a "(Realtek chipes) Gigabit Ethernet" --> USB Type-C vagy sima csatis hálózati vezérlők, akár torrentezni huzamosabb használatra is? Próbálta már valaki?
-
Kansas
addikt
válasz
fornettisuti #9 üzenetére
A te monitorodnak se sokkal jobb a PPI-je mint egy 22" FHD-nak(110 vs 100 ppi), miért bünteted hát magad vele?
-
zetor2000
őstag
Próbálnak vergődni feljebb, itt már egy ideje szerepelnek / szerepeltetik a hétvégi ajánlókban a termékeiket. Régen - 8-10 éve vagy több - nekem is erősen belépő közeli élmények fűződnek ehhez a márkához. Mára lehet, változott a kép, de ha lehet, a középső vagy a felső polcról emelek le termékeket. Igaz, manapság jóval ritkábban vásárolok PC alkatrészt, mint régebben.
-
ceia
őstag
Az LG monitor jó, bár jobb lenne csak 75Hz-el, és akkor olcsób lehetne kicsit. És az LG-nél felvehetnének már valami látó ipari tervezőt a monitor részlegre. Az MSI talpa mennyivel jobban néz ki. De az pedig hajlított, ami nálam használhatatlan hulladék kategória. Különben is, ha FRC-zik, az nem igazi VA. Az igazi VA panel alapban 8 bites. Az egér jó, a Gladius II is tetszik. Az okos erősítő röhejes. Majd ha lesz okos zene, ahhoz jó lesz
-
deltaa97
tag
Nekem is ez volt az első gondolatom.
Régen se volt egy olcsó hobbi, de az évek során egyre inkább a luxus felé tolódik.Más: régebbi emlékeim szeint a Kolink eléggé alsópolcos házakat árult (tápokból meg aztán főleg) ez most is így van? Vagy azóta már feljebb léptek minőségben?
-
Freiherr
őstag
válasz
fornettisuti #9 üzenetére
Nem ez volt a kérdés, egyébként egyetértek.
-
Freiherr
őstag
Hol? Mert mindkettő FHD, benne van a cikkben.
-
Jó dolog, hogy az ajánlott monitornál "csak" egy fontos technikai adat hiányzik: a felbontásuk!
-
fatpingvin
addikt
válasz
Janika(1982) #5 üzenetére
ennyiért nem várok sokat, webkamera meg webkamera, nagy újdonságot a műfajban szerintem nem tud mutatni.
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
fatpingvin #4 üzenetére
Szerintem gagyi márka,laptop hűtőt vettem-nem is bírta sokáig sajnos.
-
fatpingvin
addikt
na, ha erről aa webkameráról hamarabb értesülök... 11k-ért vettem FHD-set, valami Xiaomi gyártmány.
a fókuszképessége viszont érdekel, ennyiért nyilván manuál de kicsit konkrétabban hogyan? -
Predatorr
őstag
Milyen GPU-val szerelik ezeket a tápokat?
Ennyi pénzért kell, hogy kegyen bennük!
20e körül vettem pár éve a 700W FSP-t, és az nem szemét...
200e-s lapok, 65e-s tápok (erős VGA alá nem is elég), több mint 1 millás VGA-k (de egy sima használható is fél milla), Krőzus beájulna. -
KaitouP
nagyúr
Imádom ezeket a cikk címeket.
♡
A monitorok királyak, de olyan jó lenne 29"-es méret is 16:9 képarányban... ahova szánnám, oda a jelenlegi 27"-nél lehetne nagyobb, de a 32" már sok lenne.
-
Ez a fedlapba épített AniMe Matrix kijelző jópofa, csak kár, hogy egy laptopon többletfogyasztást eredményez és a testre szabhatóságát jelentős mértékben korlátozza az, hogy míg a beimportálható GIF-ek pixelei derékszögű koordináta rendszer szerint, addig a kijelző képpontjai axonometrikusan helyezkednek el. Így pedig még az ASUS saját GYIK rovatába beszúrt demó anyag is olyan szögletes, hogy az már szinte fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph RTX-es notebookok, monitorok, headsetek, tápegységek és hasznos kiegészítők gyülekeznek a héten.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest