- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Fúúú, annyi RTS van a cikkben, hogy ki sem fér...
Egy "picit" több kategóriába sorolhatók a jákékosok, mint amit írtál. Pl. én, annak ellenére hogy zömében stratégiákkal nyomulok, turn-based és RTS vegyesen, éves átlagban 1 FPS-t is bevállalok (pl. az UT-széria igencsak bejött), és időnként más stílus is bejátszik (Fifa, NFS stb.). Nem tudnék olyan játékstílust mondani (talán a klasszikus kalandjáték kivételével), amiből a "játékos-pályafutásom" során ne játszottam volna legalább egyet _végig_ (tehát nem 5 perces bohóckodásról beszélek). Akkor én most melyik csoportba tartozom?
Messze nem az "én" játékaim: a Spore igencsak előkelő helyen van a várt játékok listáján. Ezen túlmenően, megkockáztatom, hogy csupán a Blizzard két soron következő játékát (a Starcraft 2-re és a Diablo 3-ra gondolok; előbbi elfért volna a cikkben annak ellenére is, hoyg jó eséllyel nem jelenik meg idén) többen várják, mint a felsorolt sok-sok FPS-t összesen...
Nehezen tudom elképzelni, hogy pont ezek "a" legjobban várt játékok (legfeljebb egy rétegnek). De fölösleges ezen vitázni, úgyhogy a témát részemről lezártnak tekintem. -
feka007
veterán
Engem nagyon elkapott a feelingje, még az 5-6 órás játékidő sem zavart, nekem nagyon bejött.
Na igen, csak szerintem jópár nem jövőre jön ezekből, Crysis 2-re szerintem jövőre ne számítsunk, inkább később.
Megígérem, hogy fogok.
Diablo engem se nagyon izgat, valahogy Blizzard játékok soha nem jöttek be nálam -
feka007
veterán
Igazad van, még az új FEAR is nagyon jó lesz.
A többi is érdekel, főleg a RA 3, és még ezeken kívül is van jónéhány (pl Gears of War 2 X360-ra), de úgy gondoltam, most elég lesz a legnagyobbakat kiemelni, aztán lehet, hogy még visszatérek rá cikk formájában.
Köszi
#52: Ahogy mondod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest