Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Fúúú, annyi RTS van a cikkben, hogy ki sem fér...
Egy "picit" több kategóriába sorolhatók a jákékosok, mint amit írtál. Pl. én, annak ellenére hogy zömében stratégiákkal nyomulok, turn-based és RTS vegyesen, éves átlagban 1 FPS-t is bevállalok (pl. az UT-széria igencsak bejött), és időnként más stílus is bejátszik (Fifa, NFS stb.). Nem tudnék olyan játékstílust mondani (talán a klasszikus kalandjáték kivételével), amiből a "játékos-pályafutásom" során ne játszottam volna legalább egyet _végig_ (tehát nem 5 perces bohóckodásról beszélek). Akkor én most melyik csoportba tartozom?
Messze nem az "én" játékaim: a Spore igencsak előkelő helyen van a várt játékok listáján. Ezen túlmenően, megkockáztatom, hogy csupán a Blizzard két soron következő játékát (a Starcraft 2-re és a Diablo 3-ra gondolok; előbbi elfért volna a cikkben annak ellenére is, hoyg jó eséllyel nem jelenik meg idén) többen várják, mint a felsorolt sok-sok FPS-t összesen...
Nehezen tudom elképzelni, hogy pont ezek "a" legjobban várt játékok (legfeljebb egy rétegnek). De fölösleges ezen vitázni, úgyhogy a témát részemről lezártnak tekintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest