- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
VaniliásRönk #11 üzenetére
Egyetértek, megint lesz egy csak alap dolgokra jó tablet es egy drága, alacsony uzemideju, szerény grafikus képességű munkagép, tábla alakban...
-
VaniliásRönk
nagyúr
Anroid alkalmazások nem futnak rajta, iOS alkalmazások nem futnak rajta, asztali Windows alkalmazások sem futnak rajta, akkor meg mi a búbánatért kéne bárkinek is RT?
Ha a M$-nál lenénnek akik egyrészt tudnak gondolkodni, másrészt töketlenek sem lennének, akkor vagy a Pro-ba raknának valami (akár egyedi tervezésű) Jaguáros AMD APU-t és akkor lehetne rekord rendelkezésre állási idő egy normális aksival, vagy a kisebbikbe kerülne AMD és akkor nem lenne baj az x86 hiányával (vagy akár egy újabb Atom), de így megint tökön lőtték mind a két tabletjüket. Legalább a hibáikból tanulnának, de arra is képtelenek. Messze van még a lejtő alja...
-
gzbotii
nagyúr
Aki RT vesz az elég nagy marha. Vagy nem tudja mifán terem.
-
pzstm
titán
meg pletykálnak egy Surface "mini"-ről is még, no meg jön az akksis type cover is
-
tDr1v3r
veterán
Akkor ki is dobhatnának egy i3-al meg nem Full HD-s kijelzővel szerelt jóárasított Pro-t is... szerintem lennének rá vevők, főleg akkor ha itthon 150k-ból megvásárolható lenne.
-
danih
veterán
Szeretnék hamarosan tabletet venni, én a Surface-nél lényegesen olcsóbb Bay Trailt várom (eddig Temash-t kerestem, de a Temash egyszerűen nem kapható, hiába jelent meg hónapokkal ezelőtt), nekem az elég. 7-8 inches form faktor is lesz, ami nekem a kedvencem.
Szerintem a karácsonyi szezon nagy durranásai lehetnek az új Win 8.1-es tabletek, minden méretben. -
ez milyen mértékben lesz hatással a mostani Surface RT árára?
-
enginev3.0
félisten
Annyira szép, de ilyen áron, pedig tabletből első lenne a wp8 amit választanék
-
Kasya
nagyúr
Nagyon szemezek egy RT-vel, de ev vegere (mikor esedekesse valik) kivancsi leszek a Nokia tabletre is. Hacsak a ketto nem ugyanaz lesz...
-
rudi
nagyúr
Hát, úgy illik, hogy az új Windowsszal (8.1) jöjjenek az új tabletek is
A Sony verziója a VAIO Tap 11 novemberben jön, én feltenném az 5 forintosomat arra, hogy az új Surface Pro is akkortájt bújik majd elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest