Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Ide még írtok? Tessék átjönni az "átiká hakká" 4. részébe...
-
juliabrilke
veterán
sh1n0b1, domi007 Szerintem hagyjátok egymást... Nektek se jó, ha esetlegesen egy moderátor bekukkant ide. Mindenkinek az az érdeke, hogy folytatódhasson a cikksorozat.
Ehhez viszont az kell, hogy a személyeskedéseket hagyjátok. -
juliabrilke
veterán
sh1n0b1 sudo használj googlit!
domi007 Jöhet a 2. ,3. ,4. és az 5. rész. Siess, mert a sok kisérletezgető már nagyon szeretne "tesztelni" wifi hálózatokat.
Egyébként fel tudod vázolni, hogy nagyjából hány részes lesz? Vagy ameddig az ilyen őrültek kitartanak, mint én, addig folytatod? -
juliabrilke
veterán
Ha egy ujjal pötyögöm be, akkor biztosan elnézi, hogy kimegyek wc-re.
De én ezen estem akkorát a székkel....
"Az adatforgalom nagyságától függően sajnos ezek a kábelek igen gyorsan elkopnak,
hiszen ezeket nem általános használatra tervezték."A mocsok.... Még kopik is??? Gyorsan megnézem az UTP kábelemet, mert mostanában sokat töltögettem....
-
juliabrilke
veterán
válasz
juliabrilke #86 üzenetére
Arra mondjuk kiváncsi vagyok, hogy menne-e win98 alatt. Ott úgy hallottam, hogy nagyobb rá az esély. (esetleg win2k ?)
-
juliabrilke
veterán
-
juliabrilke
veterán
Egy nagyobb cégnél, ahol mindenki számítástechnikával foglalkozik? Kicsit nehéz lesz meggyőzni a rendszergazdákat...
Egyébként nálunk (tesztelőknél) meg főleg nézik, hogy ne teszteljünk, csak belső gépeket.
Én nem is mondtam, hogy akarom/fel tudom törni a gépedet. És még lusta is vagyok... -
juliabrilke
veterán
-
juliabrilke
veterán
"(pl. crackelt hálóról levelet küldeni) szerintem nem akkora bün, mint minden évben megszavaztatni a politikusok bérét saját maguk által."
Az egyik teljesen törvényes (még ha nem is értek vele egyet) , de a másik dologért tökön rugnak.
(jobb esetben)
Én még mindig azt ajánlom, hogy otthon csinálj belső hálózatot 2-3 géppel. Jobban lehet rajta gyakorolni (mert ha jól értettem ez a célod)
-
juliabrilke
veterán
"BT dolog nekem kicsit szkriptkiddi beütésű..."
Neeeem... Inkább olyan "lusta vagyok megkeresni a programokat a neten" beütésű.
Szerencsére a legtöbb program már megvan nekem és a munkahelyen gondoskodnak a legfrisebbek beszerzéséről is. Ezért is jobb, ha te szerzed be mindig a legfrisebbeket és nem néhány éves linux live cd-vel játszik az ember. (szerintem)
-
juliabrilke
veterán
Szerintem inkább hagyjuk... Megtetszett neki, akkor csinálja nyogodtan. Viszont nem netlopásra kellene használni a tudását.
De szerintem így akarta írni : "egyébiránt, ez az első olyan linux disk, aminek megfogott a kezelőfelülete... lehet ethical hackerhackernek születtem?"
-
juliabrilke
veterán
Van fent a neten pár live cd, ami csak erre jó, hogy wifi-s rendszereket teszteljél (
).
A nevét nemírom le, tessék megkeresni.u.i.: a szomszédot meg szerintem hagyd... Inkább csinálj otthon 2-3 gépből egy hálózatot, wifivel és az nagyon jó tesztelésre. Közben meg senkinek nem ártasz majd és tanulhatsz is rendesen belőle.
-
juliabrilke
veterán
-
juliabrilke
veterán
Aki ilyen dolgokat keres a neten az használja azt a nyüves google-t. Nem csak yotube van a világon.
-
juliabrilke
veterán
Szerintem lassan már lehetne próbálkozni a backtrack 3-as is. (igen, tudom, hogy beta még)
Néztétek már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest