Új hozzászólás Aktív témák
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
juliabrilke #105 üzenetére
egyet értek. én vele befejeztem és pont, a személyeskedést ő kezdte, csoda, hogy nem folytattam.
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
juliabrilke #97 üzenetére
Szerintem is ez lehet, bár élőben még nem láttam soha. Mekkora lehet ez a cucc? Valaki tudja?
-
sh1n0b1
csendes tag
Nem teljesen témához kapcsolódóan, de... mi az az ovális alakú valami, amit a notebookokhoz kapcsolnak? Hogy müködik ez az izé? Vami telefonszolgáltató alapú valami... tud róla vki információt adni? Én még nem láttam ilyet, csak mondták, hogy van vmi "ovális alakú baszás", amit notebookra kötve akárhol lehet netet fogni... le tudná irni vki, mi ez?
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
#25954560 #89 üzenetére
ennél viccesebb az volt, amikor a számitogépemen tesztképpen hangfelismerö progit futtattam, és szobatársam bekiabált: "Shutdown Windows... Press OK!" ugy, hogy közben ültem a gép elött, és azt figyeltem mit kaibál ez a hülye... mire észbe kaptam, már állt lefelé a windows
voice-hacking
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
juliabrilke #82 üzenetére
Hát ja, szájat jártatni könnyű, de megcsinálni vmit, az már nem megy. Egyébként, nem tárolok ilyen jellegű képeket a gépemen, viszont jelszavakat igen, ráadásul fájlban is tartok párat
Amúgy meg oldd meg, hogy ne rúgjanak tökön IP scannelésért
Ez is hackertechnika, nem? Másnem, social engineering-gel megfüzöd a rendszergazdát vagy hasonlók... szóval ez nem jó kifogás. Lusta vagy és kész
-
sh1n0b1
csendes tag
Igazából nincs hekkerkedési vágyam. Ha lenne, már rég a szomszéd netjén lognék, és sajátom felmondtam volna. Mint mondtam, engem csak az érdekel, hogy ha szarban lennék, képes lennék-e rá, hogy megtegyem ,és még akko sem azért, hogy visszaéljek vele! Nem tudom, ez a ti oldalatokról mennyire érthető, igazából én is elvi sikon játszom az ötlettel, még akor is, ha nem igy tünik elsőre.
-
sh1n0b1
csendes tag
hajrá srácok! állok elébe, mert én csak egy "script kiddie" vagyok, nyilván nem védtem le a rendszerem, szerintem meg kellene vele próbálkoznotok!
IP kezdésnek: shinobi.myip.hu, reverse-ljétek, aztán lehet jönni
egyébként, ismeritek az UPLINK nevü játékot? imádtam, amig meg nem untam, hogy mindig ugyanazok vannak
-
sh1n0b1
csendes tag
Jó, nem a KDE-ről beszéltem, amúgy tényleg marhasok disztóval játszogattam. Amúgy nekem semmi bajom azzal, ha le-script-kiddieztek, nem a rangra hajtok, hanem hogy ha az élet úgy hozza, fel tudjak lógni egy kóborjelre pár percre, ennyi a mondandóm lényege. Mivel nekem van itthon internet, (wifivel), egyátalán nem az a vélom, hogy most x pénzt megtakaritsak a lopNET-tel, hanem hogy ha tényleg fontos, rákapcsolódhassak. Egyébként is adódhatnak olyan élethelyzetek, ahol ilyen tudás életet menthet
Egyébként, szivesen olvasom a megértésére irányuló további cikkeidet, összerakom én magamnak a képet, csak ez igy még sovány
-
sh1n0b1
csendes tag
áh, már így is elég nagy kocka vagyok, pont ezért most csak a megoldás érdekel, és nem a részletek! gömbölyödnöm kell egy kicsit
az meg, hogy okozok valakinek 10 forint kárt, nem bűn és kész, ez a véleményem, lehet vitatkozni, de kb annyit fog érni mint sz*rnak a pofon.
másrészt, a bünözés is egyfajta meló, csak azt bünteti a törvény, illetve, a bünözök saját törvényeik szerint élnek, a különbség annyit, hogy ök nem irják le.
-
sh1n0b1
csendes tag
az otthoni user, nem cél, terepgyakorlat
egyébként, nem poénból akarom megtanulni ezt, hanem mert ha külföldön járok, jól jöhet egy "ingyen" hotspot.. meg különben is, ha már energiát fektet az ember abba, hogy megtanuljon vmit, legyen belőle utólag haszna, szerintem! tény, hogy nem etikus, de másokat pár kilobájt adatforgalommal megterhelni (pl crackelt hálóról levelet küldeni) szerintem nem akkora bün, mint minden évben meszavaztatni a politikusok bérét saját maguk által
-
sh1n0b1
csendes tag
nem mondod, te magad vagy az Xploitz?
csak neeem...
amugy, találtam értelmes tutorialt, addig eljutottam, hogy a háló csatornája a 10-es, csak nekem vmiért wifi0 helyett wlan0 van a listában :S meg nincs ath0-m sem... mi lehet a baj?
Vladi: nem kell adni, megtalálják ők maguk is
Természetesen tutorial jelleggel csinálom az egészet, soha semmilyen hasznom nem lesz belőle, hogy ha megtanulom ezt! Illtve, attól függ, honnan nézzük
egyébiránt, ez az első olyan linux dist, aminek megfogott a kezelőfelülete... lehet hackernek születtem?
-
sh1n0b1
csendes tag
Na, ezt itt most BT3 alól írom. Körülnéztem SSID ügyben, és találtam WEP-pel védett szomszédokat
Úgyis fel kell mondanom a NET-et, 2 hét múlva elutazom. Ha holnap felmondom, mit tudok még tenni, hogy ne szálljon el teljesen? Pl WEP feltörése, hogy kell?
Esetleg privátba leirnád?
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
juliabrilke #30 üzenetére
Írd meg logouton
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
juliabrilke #28 üzenetére
én letöltöttem, nemsokára tesztelem a bt3-at
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
philoxenia #21 üzenetére
Megnézhetem VNC-vel?
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
philoxenia #17 üzenetére
router a nod32 az agnitum outpost és a spybot search állandóan figyel így is
na ne essünk túlzásokba, hol van ez a paranoitától?
látnád mi védi az én hálómat
a cikk jó, csak tényleg sovány. tényleg jó lenne egy offline verzió a folytatásra
ha gondolod, elcserélem veled a szintén előredátumozott Windows Server 2008 cikkemre
már fel van töltve PDF-ben is egy másik helyre, amig nem jelenik meg (Vistásat előbb le kell mosni főcimről)
Moderátorok, ha olvassátok: nem lehetne bőviteni a cimlapon levő cikkek számát? Mondjuk 6-tal, és lehetne mindenkinek kint 2 írása egyszerre...
Hiába, szűk keresztmetszet, a szakmai megosztandó cucc meg sok úgy néz ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest