- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runciter
csendes tag
Hoppá, pont pár napja vettem egy Genius Scorpion K9-et, és eléggé megbántam.
A jelek szerint több típus van forgalomban, ugyanis míg youtube-on olyan modellekről láttam videot, amiken valóban állítható a világítás színe, az általam vett (és az itt képen ábrázolt) típuson baromira nincsen erre lehetőség, hiányzik a felső extra billentyűk közül ez a gomb, és talán egy "sajátgép" billentyű van helyette, ha jól emlékszem.Ha megnézitek a Genius honlapját, ott is ugyanerről a típusról van kép, és ott sincs a felső sorban színváltásra használható billentyű.
http://global.geniusnet.com/product.html?id=137&product=Scorpion_K96900 pénz volt egyébként, tehát nem sok, viszont muszáj ezt a rettenetesen ronda, szivárványszínű világítást használnom...
Az alsó gombok megdöntése tényleg jó ötlet volt, maguk a gombok viszont nem csak, hogy csálén állnak a helyükön, de olyan, mintha nem is pont egyforma méretük/formájuk lenne az egyébként tök egy sorban levő billentyűknek, ami azért eléggé legalja kategória.Mindegy, használható billentyűzet, de ha tudom, hogy nem tudok színt váltani, az éeltben meg nem veszem ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Csúcs grafikus kártyákat, MSI alaplapokat, memóriaakciót és egy adag notebookot tálalunk a hazai boltok menüjéből.
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest