Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Runciter

csendes tag

Hoppá, pont pár napja vettem egy Genius Scorpion K9-et, és eléggé megbántam.
    A jelek szerint több típus van forgalomban, ugyanis míg youtube-on olyan modellekről láttam videot, amiken valóban állítható a világítás színe, az általam vett (és az itt képen ábrázolt) típuson baromira nincsen erre lehetőség, hiányzik a felső extra billentyűk közül ez a gomb, és talán egy "sajátgép" billentyű van helyette, ha jól emlékszem.

Ha megnézitek a Genius honlapját, ott is ugyanerről a típusról van kép, és ott sincs a felső sorban színváltásra használható billentyű.
    http://global.geniusnet.com/product.html?id=137&product=Scorpion_K9

6900 pénz volt egyébként, tehát nem sok, viszont muszáj ezt a rettenetesen ronda, szivárványszínű világítást használnom...
    Az alsó gombok megdöntése tényleg jó ötlet volt, maguk a gombok viszont nem csak, hogy csálén állnak a helyükön, de olyan, mintha nem is pont egyforma méretük/formájuk lenne az egyébként tök egy sorban levő billentyűknek, ami azért eléggé legalja kategória.

Mindegy, használható billentyűzet, de ha tudom, hogy nem tudok színt váltani, az éeltben meg nem veszem ennyiért.

Új hozzászólás Aktív témák