Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
topikk
senior tag
Egy viszonylag kedvező árú választás, de minőségben a legjobbak között van egy ilyen pl. (a papírra értem a magas minőséget)
Persze a minőséggel nem arányosan nő az ár, hanem kis javulásért sokkal többet kell fizetni amint a luxustartományba érkezel (mindennel így van ez).
Pl. a szintén Hahnemühle bőr album (csak a tok) több mint 40 000 Ft, és meg kell venni bele a papírt ami szinten 35 ezer...
Hozzá a nyomtatás, munka vele, simán el tudom képzelni a 100 ezres végső árat.Én nem dolgozom ebben az esküvői iparban, de otthon nyomtatok (Canon Pro 100) és ebayről szoktam olcsón vadászni jobb papírokat. Érezni / látni lehet a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel -Újszerű-
- Canon EF-EOS M adapter -Újszerű-
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon )
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest