Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• duni84

aktív tag

válasz koxx #3640 üzenetére

életszerűtlen. erre vannak a szerződések, meg a polgári peres eljárások (akinek van hozzá türelme. akinek nincs, annak még mindig ott van némi kápéért cserébe a klasszik kétajtós szekrény megoldás).

ha így lenne, akkor velem 100-ból 98 ügyfél sohasem szerződött volna, mert az ügyfél-szolgáltató idejét még össze lehet kötni egy találkához (az utóbbi években sokszor viszont az is elég sokszor online zajlik, mert ritkán van, hogy egy országban van egyszerre a két fél. ha mindezt még egy random közjegyző munkaidejéhez is kéne igazítani, akkor az szinte lehetetlen. tényleg ott van egy 8 oldala szerződés, minden részletezve, könnyen értelmezhető, aminek a mentén bármelyik fél elindulhat a polgári peres úton utólag, ha nem lenne felhőtlen a kapcsolat.

btw (#3644) Roachyhoz hasonlóan az előleg + teljesítés után utalja a maradékot megoldás híve vagyok, mert mondjuk hazainduláskor még nem fog senki sem nekiállni számlát gyártani egy kézbe nyomott boríték alapján. (aztán megy nagy kerek szemmekkel a csodálkozás, amikor a "de nekem nem kell számla" mondatra az a válasz, hogy "nem is neked kell, hanem azért, hogy én aludjak nyugodtan, amikor megérkezik a menetrendszerű nav ellenőrzés")

Új hozzászólás Aktív témák