Hirdetés
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
életszerűtlen. erre vannak a szerződések, meg a polgári peres eljárások (akinek van hozzá türelme. akinek nincs, annak még mindig ott van némi kápéért cserébe a klasszik kétajtós szekrény megoldás).
ha így lenne, akkor velem 100-ból 98 ügyfél sohasem szerződött volna, mert az ügyfél-szolgáltató idejét még össze lehet kötni egy találkához (az utóbbi években sokszor viszont az is elég sokszor online zajlik, mert ritkán van, hogy egy országban van egyszerre a két fél. ha mindezt még egy random közjegyző munkaidejéhez is kéne igazítani, akkor az szinte lehetetlen. tényleg ott van egy 8 oldala szerződés, minden részletezve, könnyen értelmezhető, aminek a mentén bármelyik fél elindulhat a polgári peres úton utólag, ha nem lenne felhőtlen a kapcsolat.
btw (#3644) Roachyhoz hasonlóan az előleg + teljesítés után utalja a maradékot megoldás híve vagyok, mert mondjuk hazainduláskor még nem fog senki sem nekiállni számlát gyártani egy kézbe nyomott boríték alapján. (aztán megy nagy kerek szemmekkel a csodálkozás, amikor a "de nekem nem kell számla" mondatra az a válasz, hogy "nem is neked kell, hanem azért, hogy én aludjak nyugodtan, amikor megérkezik a menetrendszerű nav ellenőrzés")
Új hozzászólás Aktív témák
ph Avagy mit tegyünk, ha egy ismerős megkér minket az esküvőjének fotózására.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest