- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roachy
senior tag
Ez az előre fizetés dolog elég bonyolult itthon.
Én alapvetően foglalót szoktam előre kérni, a maradék összeget pedig az elkészült anyag átadása után.
Ehhez képest esküvőn 70-80%-ban még aznap egy borítékban ide is adják és azzal indokolják, hogy a többieket is akkor fizetik ki amúgy is.
Ez az egyik, a másik meg ha ilyen gond van és perre kerül a sor, akkor igazából jogilag az a jobb, ha már egy kifizetett szolgáltatás nincs teljesítve. Mert ha nincs még kifizetve, akkor nehezebben vonható felelősségre a nem teljesítő szolgáltató és megúszhatja egy ejnyebejynével, míg a párnak bár nem került pénzébe, de nem lesznek képei sem.
A közjegyző, meg teljesen életszerűtlen, de ha bármelyik megrendelő kérné, akkor engem nem zavarna. De nyilván csakis az ő költségükre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Macska topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest