Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
1, az egy elég combos alutömb, egy hőcsővel, hűtésre biztos jó, a levegőnek meg jó találkozási pont.
2, Nem sikerült kihámozni a videóból. A felvételek alapján egy nagy műanyag valaminek néz ki. Kérdés mennyit fogyaszt a z590.
3, Kapaszkodónak tippeltem volna, vagy a SATA kábel egyfajta rendezőjének, de tévedtem. Egy állítható VGA támasz. (Videóból kiderül.)#4 flexxx2: Nem forog, de mozog, ide-oda, úgy mint egy másodpercmutató, csak nagyobb léptekben. Azt mondanám leginkább vicces. Van aki ezt nézegeti majd? A marketingesek a fejükre estek című produkció következő felvonását láthatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Dacia topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest