Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Fujifilm X
 - AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Apple asztali gépek
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851

Új hozzászólás Aktív témák
- 

sirály12
őstag
A gazdasági helyzetet aláírom, nem olyan, de mint te is írtad mindkettő a maga idejében új platform. És mint láthatod mindkettőt fikázták az elején. Aztán meg a régen fikázott lga775-is beindult nem? Így lesz ez most is.
A fejlődés nem áll le, max egy kicsit megtorpanunk, mert drága, és így még drágább lesz, mert aki most még lga775-ös procit vesz DDR2-vel, az 1-2 év múlva vehet másikat, ha nem akar lemaradni.
Én ezt gondolom. Bár lehet nincs igazam. Az idő majd eldönti.u.i.: Én 2-3 évente cserélem a gépem, legutóbb most karácsonykor cseréltem. Előtte egy 3000+ -os athlon 64-es gépem volt, és már megérett a cserére. Amim most van remélem kitart vagy 3 évig (biztos vagyok benne
  ) 
És szerintem sokan vannak úgy vele, hogy nem vesznek félévente gépet, azoknak én már nem ajánlanék lga775-öt. - 

tome.jr
addikt
Pont erről beszélek. Intelnek a 775 nagyon nagy árbevétel. Jönnek még itt jófajta C2D meg quad procik 2011-ig. Nyilván nem a mostani szériát fogják 3 év múlva is gyártani. Core i7 csak nagyon szűk piaci részesedésben lesz jelen, vagy teljesen kihal és marad szerver szegmensben ahova valójában szánták, főleg ez után a hír után. Aki eddig Core i7 váltáson gondolkodott (mint ahogyan én is) ezek után örül, hogy megtartotta a 775-öt mert 2011-ig naprakész lesz vele és nem kell az egész konfigot lecserélnie.

Szerintem a legutóbbi Intel piaci terv meeting-en a csúcs góré biztos belökte a: "mert hülye azért nem vagyok" szlogent mikor a 775 kivezetést valaki felvetettte.

- 

tzsolesz
nagyúr
Így van.
Szerintem az összes E8xxx-es proci ugyan az a lapka, csak más más gyártástechnológiából származó tulajdonsággal. Ami részben meghatározza, hogy mennyire bírja a magas órajelet adott VID mellett. A szerint szét dobálják őket, és beszámozzák. Na már most ebből kifolyólag röhögve csinálunk bármelyikből E8700-at, sokszor egy gramm fesz emelés nélkül. Szerintem, én legalább is eddig így tudtam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Fujifilm X
 - AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - Formula-1
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Tőzsde és gazdaság
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - További aktív témák...

- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
 - LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
 - Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)