Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dezz

nagyúr

válasz #95904256 #80 üzenetére

Miért is próbálod elmosni a tisztes haszon és a pofátlan és/vagy indokolatlan lehúzás közötti különbséget? Te talán az utóbbit alkalmazod kereskedői működésed folyamán, és elvárod, hogy a kuncsaftjaid még vágjanak is hozzá jó képet? Feltételezem, nem.

Azt hiszem, ez inkább afféle rutinos csel, kibúvó akar lenni a vita korrekt lefolytatása alól. Én meg abban reménykedem, hogy a "Ne vitatkozz hülyével, mert úgyis legyőz a rutinjával!" itt a Ph!-n nem tud érvényesülni... (Már bocs a hülyézésért, de így szól a mondás. Hogy mennyire veszed magadra, rajtad áll.)

Halkan megjegyzem, én is rendszeresen kereskedem (saját fejlesztésű termékekkel, melyek egyébként éppen a Rive által emlegetett chipekre épülnek), de ismerem a tisztes haszon fogalmát.

Ha esetleg végig is olvastad volna a hsz-emet, láthattad volna, hogy én azt feltételezem (úgy is mondhatnám, "valami azt súgja"), hogy az Intel már az olcsóbbik "konfigurációban" is tisztes haszonnal adja el a procit. Lehet, hogy tévedek, de valahogy nem nézem ki belőle, hogy bármit is kockáztatna... Épp ellenkezőleg, szereti annyira lehúzni a vevőket, amennyire csak lehet, lásd pl. 1000 dolláros csúcsproci, a tuning meggátlása az új generációban, kivéve persze az ugyancsak drágán adott szorzózármentes típusokat. Miközben nem igazán lehet elmondani, hogy nyereség híján tengődnek. Vagy rosszul tudom talán?

Új hozzászólás Aktív témák