- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
#95904256 #80 üzenetére
Miért is próbálod elmosni a tisztes haszon és a pofátlan és/vagy indokolatlan lehúzás közötti különbséget? Te talán az utóbbit alkalmazod kereskedői működésed folyamán, és elvárod, hogy a kuncsaftjaid még vágjanak is hozzá jó képet? Feltételezem, nem.
Azt hiszem, ez inkább afféle rutinos csel, kibúvó akar lenni a vita korrekt lefolytatása alól. Én meg abban reménykedem, hogy a "Ne vitatkozz hülyével, mert úgyis legyőz a rutinjával!" itt a Ph!-n nem tud érvényesülni... (Már bocs a hülyézésért, de így szól a mondás. Hogy mennyire veszed magadra, rajtad áll.)
Halkan megjegyzem, én is rendszeresen kereskedem (saját fejlesztésű termékekkel, melyek egyébként éppen a Rive által emlegetett chipekre épülnek), de ismerem a tisztes haszon fogalmát.
Ha esetleg végig is olvastad volna a hsz-emet, láthattad volna, hogy én azt feltételezem (úgy is mondhatnám, "valami azt súgja"), hogy az Intel már az olcsóbbik "konfigurációban" is tisztes haszonnal adja el a procit. Lehet, hogy tévedek, de valahogy nem nézem ki belőle, hogy bármit is kockáztatna... Épp ellenkezőleg, szereti annyira lehúzni a vevőket, amennyire csak lehet, lásd pl. 1000 dolláros csúcsproci, a tuning meggátlása az új generációban, kivéve persze az ugyancsak drágán adott szorzózármentes típusokat. Miközben nem igazán lehet elmondani, hogy nyereség híján tengődnek. Vagy rosszul tudom talán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest