Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
(#79) dezz: "A haszon önmagában egyátalán nem fáj. De úgy tűnik, te még külön örülsz, ha pofátlanul és/vagy indokolatlanul lehúznak..."
Ami azt illeti, nekem valóban nem fáj és nem zazar. Nem úgy mint neked.
Én is szeretek haszonnal túladni a dolgokon. Különben felkopna az állam.A radiátoros példa lényegét meg leírtam a #76-osban.
Az hogy leragadsz a részleteknél, engem nem zavar, de nem is érdekel.
A processzor valóban nem egyenlő a gázzal. Ebbe kár is belemenni.Egyébként megnézheted akár más szemszögből is a dolgot. Az Intel sokkal többet kockáztat ezzel a technikával, mint a gázmű, amiért szintén érthető a "pofátlan haszon".
Ugyanis az Intel mindegyik upgradelhető proci esetében egy teljes értékű processzort ad el, amiket cseppet sem biztos, hogy aktiválnak. A gázmű viszont csak annyi gáz vesz meg amennyit el is ad.
(#79) dezz: "Kösz, hogy ilyen szépen megindokoltad, mit akartál a radiátorral kifejezni. Vagy talán azért nem akartad, mert egy rossz pénda újabb iterációja volt?"
Nem tehetek róla, hogy értetlenkedsz. Vagy inkább kötekedés?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest