- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georgexy_hun
tag
A GPS-t én is hiényolom belőlük. Főleg a 7"-os ból. Az lehetne alternatívája egy WIN CE Navinak. Tudom ott van az Xtab 50 de abban meg BT nincs ezért nincs TMC-sem. Szóval sehogy sem jó.
-
Egon
nagyúr
Kimaradt a hírből egy fontos momentum. A 10 colos verzió vonatkozásában:
Akkumulátor Lithium, 5V 6000mAh
Jó vételnek tűnik. Remélhetőleg kevesebb gond lesz vele, mint az elődökkel.
-
Márton
nagyúr
Mennyire látható tűző napon a kijelzőjük?
Glossy/matt? -
noisia
aktív tag
Valaki meg tudja mondani, hogy a 2. képen az milyen launcher lehet? Elég pofásan néz ki...
-
LNx
tag
most jott ki az rk3188, a wayteknek sikerult eljutnia a 3066ig? vagy a 3188-al is keszulnek?
-
50
50-ért karácsonykor még Concorde 9.7IPS-t lehetett kapni, és akkor az jó ajánlat volt.
most meg kétmagos ugyanazért a pénzért...ehh
-
DrGreen
csendes tag
Ha kinövik az esetleges gyermekbetegségeiket, akkor egy 10 colosra csak befizetek.
-
Osibaa
senior tag
A Rockchip jó választás, az én tabimban is ilyen van, pörgős cucc.
A 7-es dc csak 5 ezerrel olcsóbb a dci-től, amiben 1280x800-as IPS panel van, szerintem a dci megéri a felárat.
A 10-es dci szimpatikus, csak egy 2013-as modelben keveslem ugyanazt a felbontást, ami az új 7-eseknek van. A napokban bejelentett Archos tabik is ezt a trendet követik. 9,7 collon 2048x1536, 10,1 collon pedig 1280x800 pötty, ki érti ezt? :-) -
A
kicsinek jó az ára
-
Beantech
aktív tag
A 7"- tabot 70dci meg Concorde Speed mellett nem érzem annyira jó ajánlatnak. De a 10"-os tablet nagyon szimpatikus, végre nem 7" és tudásához képest ára is megfelelő számomra.
-
X3B6O0X
aktív tag
Ehh, múlt héten a Mobilarénán teszteltek egy másik Wayteq 7"-os tabletet. Ott megjegyeztem, hogy de jó lenne, ha 10"-os méretben is jönne. És tessék...
-
peestee83
aktív tag
Ha nem lesznek olyan betegségei, mint a mostaniaknak, akkor nem rossz.... Ár - felszereltség tekintetében nem rossz.
Tablet 3G nélkül nálam szóba jöhet!!!..... -
saelin
veterán
A 100dci-ről kérünk (majd) tesztet!
Nagyfelbontású 10"-os kijelző, 2 magos proc, 1 GB ram, 6000-es akksi... (a fém hátlaptól félek, lehet gyenge lesz a wifi jel). Azt hiszem erre vártam eddig! Ha egy picit lemegy az ára istant get! -
sysrq
őstag
A GPS vajon miért marad ki belőlük?
Ha 3G nélkül valakinek nem jöhet szóba szóljon időben! -
solgew
csendes tag
A nagyobbikon az ott elöl sztereó hangszóró? Kíváncsian várom a teszteket az alu hátlap kontra wifi jelerősség közötti kapcsolatról is. Egyébként az árszint tényleg jó. És igen, nekem sem kell bele 3G.
-
-
tjb007
nagyúr
Arra akkor még várhatsz egy keveset
(#10) Duliee
Meg a Gainward -osnál is ahol szintén a 7.hsz volt az övé
-
Ez ilyen vágólapon lévő szöveg?
Mert ma már az iriver-nél elsütöttedAmúgy felettem pár sorral megírták a nem túl kényelmetlen megoldást
De természetesen tisztelem a kijelentésed
-
Gbi82
tag
De akkor is fent kell tartani +1 sim kártyát, nekem ez pl luxus lenne a telefonos okostarifám mellett. Meg ugye minek adjak ki +
pénzt egy céleszközre, amikor a telefon is ellátja ugyanazt a funkciót. -
Gbi82
tag
Én Usb 3G modemmel akartam áthidalni ezt a hiányt a Prestigiom-nál, de közben rájöttem ,hogy a mobilommal wi-fin keresztül is meg tudom osztani a mobilnetet, kb 3 kattintás és még a laptopom is használhatom vele végszükség esetén.
Sokkal praktikusabb, mint + 1 simkártyát fenntartani és azon is fizetni a netet, amikor 500mb-om van a mobilon.
Ha belegondolunk ,hogy egy 3G-s tablet kb egy alap androidos mobil árával kerül többe a 3G nélküli változatnál, szerintebb ésszerűbb döntés venni egy Wi-Fi-s tabot + egy Androidos mobilt. -
apeelme
addikt
Tetszik mindkettő...és "jóáras".
-
banhammer
veterán
Tablet 3G nélkül nálam szóba se jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az eszközökben a Rockchip ígéretes fejlesztése, az RK3066-os SoC dolgozik.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenWRT topic
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Kalandor: Habemus papam
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest