- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Mondjuk engem tényleg nem érdekel, hogy a többség miért és miket néz SD-ben. A mai anyagok közül amit csak lehet min. 1080p-ben nézek természetesen (már ami érdekel belőlük
). Az viszont tuti, hogy a régebbi (még hőskori) filmek, műsorok (és kedvenceim) nagy része a máig csak SD-ben elérhető.
-
Dare2Live
félisten
Túlságosan felkerekeítettem az 1%al?
Hé itt a föld. 2018. Igen 99% leszarja SDt. A magnókazettát is. Természetesen megértem ha 1% akárki Csengetett mylordot akar nézni rétegigény. Magnókazetta detto. Nekik tényleg kompromisszum egy 30-50$os S05-s912es htpc. Főleg, hogy magnókazettát bele se lehet rakni.
-
törölt tag
Számodra él. Tudod nő fel az a generáció aki nem tudja mi az az SD... Az MP3 is kihalt a tizen vége huszon eleje életkorban már. Leszarja hogy kis helyen elfér ha spotify és társai az alapok.
A natív fejtegetes arra szólt, hogy ki miben nő fel.
Leszarom ha nem így látod, ez egy vélemény, kezeld a helyén. S905x em sincs, mi box, rpi2 és plex vonalon megyek, nem véletlenül.
-
törölt tag
Szerintem ahogy nő a felbontás, és fogy a natív sd tartalom szép lassan megy a lecsóba. Családban és baráti körben sem egy igen jó tv van, aki arra a felskálázásra azt mondja hogy elfogadható... Egy 720p-s anyaghoz képest is siralom. Az meg nem a világ vége.
Szar filmekhez meg nem tudok mit mondani, mert olyat nem nézek. De ha néznék is, akkor is rohadt mindegy hogy mekkora helyet foglal, mert ha nem jött be, akkor nem fogom elővenni újra, tehát menne rá a shiftdel. Ma meg azért már az ország jelentős részén nem mondás hogy egy fhd film leérjen akár.
-
SunMount3r
nagyúr
Hát igen, ez kb. olyan, mintha a mondjuk az SD felbontású képeket/fotókat nem tudná rendesen megjeleníteni, vagy a FLAC formátumú zenék kivételével már az mp3-akat sem tudná lejátszani. Vagy, ha le is játssza, akkor rosszabb minőségben, mint egy akár 20 éves PC, vagy média lejátszó. Ez kellene szerintem megérteni, hogy ezek ALAP dolgok, és 20-25 éves kütyűk is a kis újukból rázták ki az SD videókat. Aki meg azt mondja, hogy megvan neki a MyLord, a Csapd le csacsi, vagy a Legényanya 4K HDR-ben azt meg körbekacagom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Elsők között az ASRock jelentett be ilyen HTPC-s felhasználásra ígéretes platformra épülő, Mini-ITX méretű terméket.
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest