Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ASzucs

csendes tag

válasz LGLuke #130 üzenetére

A maxtorok altalaban nagyon melegedtek es kevesbe toleraltak a feszultseg ingadozast... [ez utobbit onnan is lehet tudni, hogy szar tapban melyik vinyo esik ki eloszor/porog le majd fel surubben ..:)] de soxor o volt a legolcsobb, es gyors volt...
    Persze aki vinyon sporolt nagyobb esellyel a hutesen, es a tapon is sporolt.. raadasul sokan egesz egyszeruen osszepakoltak egymasra, es bezertak hogy meg szellozni sem tudott.. nemcsoda hogy sok megdoglott.

Nekem maxtorbol a legkisebbem 120gb-os volt, mert altalaban mindig az aktualis legnagyobbakat vettem meg, es csak egy 320-assal volt baj [elektronika egyszercsak kinyiffant] a masik 7-el meg nem volt bajom [bar a kisebbeket mar csak ritkan hasznalom]

Kozben en is lattam hogy egy halom pl uj 40gb-os szallt el.. sokszor mar elso inditasnal is rossz volt...
    De gyanitom hogy sok koze van ahhoz hogy a vinyogyartoknak altalaban jobban megeri 4 lemezes nagy vinyokat gyartani mint 1 lemezest... :) [de a kereskedoknek is szallitani / tarolni] .. igazabol en mostanaban is inkabb az aktualis legnagyobb [de jo ar/meret aranyu] vinyokat javasolom mindenkinek.. pesrze vannak kivetelek pl ha az ember olcsobbat akar, akkor fogyatszas/ujabb technologia miatt megerheti az 1-2 tanyeros, az ugyanakkora 3-4 tanyeros helyett...

Új hozzászólás Aktív témák