- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuhajohn
tag
Az első változat is nagyon tetszett. Ha egyszer új gépet fogok építeni nagy eséllyel egy ilyen házba fogom tenni. De addigra lehet már a harmadik verzió is kijön. Egyelőre megteszi az i7-8086k.
-
ElEvEn11
senior tag
Akkor pont az élvezet vész el belőle. Én építeni szeretek. Az azzal való szívás egyáltalán nem zavar, de a mérettel való szöszögés már igen. Pedig sráckoromban még hajómodelleztem is, de az már majdnem 40 éve volt. Szóval kész gépet nem annyira szeretem. Legózom.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
ElEvEn11
senior tag
Rohadtul öregszem. Valahogy sehogysem akarok ilyen gyufáskatulyányi házzal baszakodni. Szép és tetszik a design tényleg, még az ára és a felszereltsége is tényleg tök rendben van, de nekem ez valahogy az a dimenzió, amihez már nem tudok elég „rugalmas” lenni. Meg akkor már inkább veszem a notit és minden adott.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
ledgeri
nagyúr
Azért ne feledd, hogy van hogy meg vannak adva dátumok, hogy addig semmit az után mindent (infót)... Volt már olyan premier is, hogy a PH is egy időben publikált.
Az meg megint más, hogy valamit itt látok, hogy NEWS, mikor egy hete már láttam máshol.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Skynet258
veterán
Tetszetős, akár meg is venném, csak cserélnem kéne Mini-ITX lapra... Videókártyát már úgysem használok, egy Ryzen 5700G-hez pont jó is lenne.
-
Czeky
Arcképgyáros
Xbox Series X, csak PC-ben.
So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse.
-
ledgeri
nagyúr
Jayztwocents már meg is nézegette...(v1 mellette)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest