Hirdetés

Érkezik az NZXT H1 2022-es verziója

Az új modell nagyobb és biztonságosabb lett elődjénél, de a mellékelt komponensek terén is vannak változások.

Az NZXT H1 nevére valószínűleg mindenki emlékszik, a PROHARDVER!-en is a szokásosnál több anyag jelent meg róla, amit a nem túl biztonságos, esetenként egyenesen tűzveszélyes alkatrészeivel sikerült kiérdemelnie. A most leleplezett 2022-es modellnél a problémát okozó riser kábel helyét már egy x16-os PCI Express 4.0-s változat vette át, amit ezúttal más beszállítótól szereznek be, de természetesen egyéb fronton is történtek fejlesztések.


[+]

Nőtt például az űrtartalom, így a 13 helyett 15,6 literes, 405 x 196 x 196 milliméteres külső méretekkel rendelkező, acélból és üvegből készült házban több hely áll rendelkezésre a felhasználó által beszerelhető komponensek számára. Az alaplap továbbra is legfeljebb Mini-ITX formátumú lehet, a grafikus kártya hossza viszont már a 324 millimétert is elérheti, míg a 2,5 hüvelykes adattárolóból már egy helyett kettőt is használhatunk. Bővült még a felső, alaplapi kivezetések sora is, a jack csatlakozót és az USB 3.2 Gen2 Type-C portot ugyanis mostantól nem egy, hanem két Type-A bemenet egészíti ki.


[+]

A ház már gyárilag rendelkezik egy 750 wattos, 80 Plus Gold minősítésű SFX-L tápegységgel, valamint egy Intel LGA115x, LGA1200 és LGA1700, illetve AMD Socket AM4 foglalatokkal kompatibilis AIO vízhűtéssel is. Utóbbihoz 140 mm hosszú radiátor és egy 140 mm átmérőjű, PWM vezérlésű ventilátor tartozik, emellett a házban találunk egy második, 92 milliméteres légkavarót is, ami a grafikus kártya hűtését igyekszik segíteni.

Az új NZXT H1 február 21-étől lesz megvásárolható fekete és fehér színben, 400 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés