Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zz top
tag
Méghogy az Antecnek nincsenek ratyi házai??, hát tessék, ott van pl. a Dark Fleet széria. Úgy néz ki mintha valami gyerekjátéboltba készült volna, 3 éveseknek.
Nekem egyébként egy Super Lanboy-om van 2003-ból, igen, az még egy minőségi antec termék volt. -
bekes.andras
tag
Azt árulja már el nekem valaki, hogy ki volt az a mongol-idióta, aki kitalálta, hogy a "játékosok" irdatlan, nagy, javarészt felesleges bővítőhelyekkel, és sok esetben inkább transzformerszes jegyekkel megáldott házat vásárolnak? Oké, hogy ez bejön a 10-14 éves korosztálynak, de egy átlagfelhasználónak, még ha erősen játék orientált is, maximum egy midi torony házra van szüksége, de a mai hardverkínálat mellett simán építhetne egy komoly masinát mATX alapokra is... Legyen ez csak megalománia...
-
maláj
addikt
50€-ért még akár jó is lehet de már előttem is említették azokat a bizonyos "hosszú" vga-kat ...
-
Dyno
veterán
Adatlapodra van kiírva, nem nagy ördöngösség elolvasni, továbbá ha te is rálesel az adatlapomra akkor láthatod nem csillivilli dolgokért vagyok oda, volt nekem is Antec házam, csak sajnos elkellet adjam egy P182-esem volt, most be kell érnem egy Csifivel, kivagyok vele békülve kicsit lekellett szigetelmnem, súlyra illesztésre rendben van súlya is, igaz nem olyan mint a P182-es, de kellett a pénz és baromi jó áron eladtam.
Viszont hogy én is kicsit hagyatkozhassak tapasztalatomra, meg kell említenemEgy cimborám ilyen Antec házikót vett, arra gondolván hogy majd a név vissza köszön a minőségben, sajnos mióta 3HDD-je van pedig mindhárom WD green caviar 5400rpm-es, igen csak rezonál a ház, továbbá a HD5870-ese miatt kapásból kisesik 2 HDD hely, már bánja nagyon valszeg P180minibe fog költözni vagy P193-ba, pénzfüggő lesz.
És tapasztalatból mondom nagyon nem egy kategória ez a "gémer" házikó egy P180-nal. -
Pepe78
őstag
Ha ennyire sokat tudsz rólam , akkor azt is tudod hogy volt már vagy 20 házam 2 év alatt.
Lian li,CM sok, Gigabyte,Antec 2
Egyik se hozta ezt a minőségi szintet!
És azért engedjük meg nekem ezt a kis bizalmat a cég iránt.
Fost nem csinálnak!
Ha csillár jobban tetszik színes neonokkal meg plexivel rezgős hajszál vékony lemezzel akkor hajrá.
nekem Antec = stabil, nem zörög,visszafogottSzerettem a CM HAF 932,922 párost is de az illesztések és a néha jelentkező rezonancia miatt nem feletek meg hosszútávon.
-
Pepe78
őstag
Akinek még nem volt Antec háza az a fikázást off-olja szvsz.
Nekem már a második van és minőségben nagyon komoly. -
Góliát
őstag
Durva cucc!!!
-
Dyno
veterán
De fos, már nem azért de nem lesz ez egy kicsit rövid, hosszabb VGA-akkal meggyülik majd benne baja a usernak.
-
Ronda is nem praktikus teljesen átlagos vagy átlag alatti ház
-
Angel1981
veterán
Antec-hez mérten ez kicsit fapados szerintem - de attól még lehet jó persze.
-
Probber
őstag
A táp alsó elhelyezésén kívül ez egy teljesen átlagos, ronda ház.
-
atti_2010
nagyúr
Már nem azért de jó ocsmány, esetleg ha ők adnak 50 eurót meg elfogadnám.
-
Zanik
addikt
Kérnék egy tök ugyanilyet (alsótáp, fekete belső) a gyártótól mATX méretben!
-
Sicilian
addikt
Még akár jó is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Hundred sorozatba tartozó számítógépház szokás szerint a játékosoknak készül.
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest