- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel találgatós topik
- Bluetooth hangszórók
- Előnyére módosult az AVX10.2 specifikációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Erről eszembe jutott, hogy volt egy osztálytársam, aki az amúgy normálisnak tűnő tanárokból is kihozta az állatot. Tényleg, mindkét tanár jól tanított, általában nyugodt volt, de láttam ahogy a két tanár, nem egyszerre
, olyan fél-egy év különbséggel, hatalmas maflásokkal jutalmazta az akkor számomra nem teljesen tisztán ismert tevékenységét, mert én már csak a fejleményeket láttam.
-
E.Kaufmann
veterán
Hagyjátok már ezt a szíkvíz párszem revolver meg gaudeámusz fagifort. Angolt kell megtanítani már a bölcsiben, oszt jónapot. Esetleg kínai alapozó tízórai mellé, egy kis német meg tesi közben. Tanuljon latint akinek hét anyja van, vagy doki akar lenni.
-
E.Kaufmann
veterán
A társkeresőkön bizony jó mérce a helyesírás. Volt már, hogy annak ellenére taliztam, de sajnos bizonyos hibák tényleg jellemzőek bizonyos emberekre. Igaz, hogy fotó alapján nem lett volna gond, de az igekötők írása és egyes nagyon gyakori ly betűs szavak helytelen írása bizony nagyon árulkodó. Pedig nem vagyok egy nyelvtannáci, de sajna ez van.
-
E.Kaufmann
veterán
Azért 14-18 éves kor között még elvileg csak fejlődésben lenne a szervezet, ilyen nyugtalan rendszertelen étkezés azért nem szerencsés. Egyetemen meg van mikor be se kell járnod az órára
, ugyanakkor oktatófüggő, de lehet, hogy üdítőt simán fogyaszthatsz óra közben, ha nem okozol zajt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!