- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Speciális világ a miénk. Pár éve beszélgettem nagykeresekkel meg európai termékképviselőkkel (történetesen egy NV rendezvényen). Nálunk valamiért az AMD és az ATI mindig a nemzetközi, sőt környező országokban tapasztalt átlagnál jobban teljesített. Amikor ennek az okáról kérdeztem őket, a válasz harsány vállvonogatás meg kéz széttárogatás volt.
Januárban rászántam egy napot a VGA ár/teljesítmények elemezgetésére, az jött ki, hogy a legtöbb árkategóriában nálunk a Radeon a nyerő. Aztán kíváncsiból csináltam egy durva felmérést a szomszédos, szlovák piacon is, és ott bizony több helyen is másfelé billent a mérleg nyelve. Szóval lehet, az AMD favorizálásban benne van a kereskedői gyakorlat is, hogy mivel ezt viszik jobban, ennek az árára alkudnak erősebben. Szerintem
Ja egyébként nekem, is AMD/AMD gépem van, kettő is az oka pusztán matematikai: akkor és ott, amikor összeraktam őket, az AMD jött ki jobban ár/értékben, az eléggé olcsó szegmensben.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
nagyúr
felteszem a külföldi jövedelemviszonyoknak az égegyadta világon semmi köze nincs ahhoz, hogy ott "más szokott lenni" az eredmény, igaz?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest