Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Speciális világ a miénk. Pár éve beszélgettem nagykeresekkel meg európai termékképviselőkkel (történetesen egy NV rendezvényen). Nálunk valamiért az AMD és az ATI mindig a nemzetközi, sőt környező országokban tapasztalt átlagnál jobban teljesített. Amikor ennek az okáról kérdeztem őket, a válasz harsány vállvonogatás meg kéz széttárogatás volt.
Januárban rászántam egy napot a VGA ár/teljesítmények elemezgetésére, az jött ki, hogy a legtöbb árkategóriában nálunk a Radeon a nyerő. Aztán kíváncsiból csináltam egy durva felmérést a szomszédos, szlovák piacon is, és ott bizony több helyen is másfelé billent a mérleg nyelve. Szóval lehet, az AMD favorizálásban benne van a kereskedői gyakorlat is, hogy mivel ezt viszik jobban, ennek az árára alkudnak erősebben. Szerintem
Ja egyébként nekem, is AMD/AMD gépem van, kettő is
az oka pusztán matematikai: akkor és ott, amikor összeraktam őket, az AMD jött ki jobban ár/értékben, az eléggé olcsó szegmensben.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Összesítve majd 60%-kal, azaz körülbelül 1000 szavazattal többet kaptak a Radeon kártyák. A GeForce most lemaradt.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest