Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Igen.
Most nem vágom fejből az árakat 100%/ra,megnéztem az árakat a szines A4-es 6 cent, az A3-as 8 cent és az A2-es 12 cent (ez biztos, mert abból sokat nyomtattatok).
Évente ha 3-400 szines oldalra van szükségem és ez így bőven sokkal jobban megéri nekem.1 eurocent az ugye 3Ft.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Én több mint 15 év szenvendés után és úgy 15-20 kidobott nyomtatóval a hátam mögött rémegyszerűen megoldottam a témát: vettem használtan egy ff lézeres Canon LBP2900-ast ami már sok-sok éve, nagyon megbízhatóan üzemel, fillérekbe kerül bele egy toner és elképesztő sok oldalt tudok vele nyomtatni. A nyomtatnivalóm 95%-át ezen keresztül oldom meg. Ha pedig szinesben kell valami akkor pár centért (euró) nyomtatnak a lakásomtól 50 méterre nyomdai minőségben akár A2-es lapra is. Ennyi
Legutoljára egy Epson SX600-ast dobtam ki a szemétbe, nem épp egy filléres megoldás volt az sem, akkor fogadtam meg hogy soha többet tintasugaras nyomtató és ezzel együtt otthoni bajlódás a szines nyomtatással-utántöltéssel,....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest