Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
A mai piacokon nagyon ritka, hogy valami azért lenne drága, mert költséges az előállítása. Tuti nincs így az olednel sem, itt most profit maximalizálása folyik, olyan drágán tartják amiért már közép rétegek (nem itthon) vagyakoznak és meg is veszik.
Biztos, hogy jövedelmezőbb kevesebb dragat gyártani, mint sok olcsot gyártani (hasonló forgalomert). -
Pipiripi
senior tag
Szerintem le fog menni az ára idővel. Én decemberben vettem 65-ös lcd-t, mert az oled dupla áron volt, közel 1 milla. Ha jól emlékszem 960-980 ezer volt. Most ugyanez a TV 799 ezer. Szal azért csökkennek az árak, csak viszonylag lassan. Remélhetőleg nem áll meg egy viszonylag magas szinten
-
törölt tag
Előállítani nem biztos, hogy olyan drága már, K+F-be viszont irdatlan pénzeket fektettek. Egyébként a német árak is ismertek egy ideje, ezek talán beszédesebbek:
77W8 14.999 €
77C8 9.999 €
65W8 7.499 €
65G8 5.499 €
65E8 4.499 €
65C8 3.499 €
55E8 2.999 €
55C8 2.499 €Az árkategória ellenére a 77C8 lesz izgalmas szerintem, főleg majd ősszel. Az látszik, hogy az LG a 65"-osok után itt is nekimegy a prémium LCD-knek.
-
dabadab
titán
"Amíg nem kúsznak le az OLED panelek 55 col alá, addig ez nem is fog változni sajnos"
Az OLED nem azért drága, mert csak nagy van belőle, hanem azért van csak nagy belőle, mert drága a technológia: biztros ki tudnának hozni belőle 40"-est is, csak azt ki venné meg 2000 dollárért?
szerk: a plazmának meg az tett be végleg, hogy a pixelméretet nem tudták levinni, ezért nem tudtak 4K-s tévéket csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest