Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandon
tag
Jól van, csak jöjjenek az alternatívák!
-
twollah
nagyúr
Legalabb lesz mibol valogatnia a vasarloknak.
-
Macilaci457
őstag
Én végre valami használható eszközre vágyom. Kicsi, de kezelhető, a célnak megfelel, és kevés a felhasználást korlátozó tényezője. Valami új generációs palmtop, ami megfelelő linux alapú oprendszerrel útközben is lehetőséget ad munkára és szórakozásra.
A Netbookokkal még most is több baj van:
-komplex rendszerek futtatásához gyenge, pedig komplex rendszereket akarnak rajta futtatni
-nem transzreflektív a kijelző, szabadtéren kevésbé használható
-nem bírja sokáig akkuval, vagyis átlagosan többet cipelem egy nap, mint amennyit segíti az életem -
Reméljük hamarosan piacképes termék lesz belöle.Jót tenne a piacnak a konkurencia
-
erdoke
titán
Szerencsétlen OMAP4-et már leírtátok? Az is Cortex-A9 alapú.
-
Integra
titán
válasz
darkarthur #1 üzenetére
nem baj, szvsz a tegra se tökéletes, versenyezzenek, a smartphone-ok egyre gyorsabbak lesznek, egyre erősebb számolási képességgel és remélhetőlge konstans, vagy csökkenő energia fogyasztással
-
juliabrilke
veterán
Sok sikert hozzá. Azért elég nehéz lesz szerintem nekik.
-
darkarthur
senior tag
Tegra ellen harcba szállnak? Nehéz lesz így komoly piaci részesedésre szert tenniük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest