Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez a rövid NYÁK, három ventis hűtés a gyakorlatban hogy fogja érinteni a léggel hűtött házakban az áramlási viszonyokat? Mert eddig ilyenkor a ventik által keltett légáramlat a NYÁK-on szétterült minden irányba, most viszont a harmadik venti levegője telibe kaphatja a CPU hűtésének légáramát.
-
sb
veterán
Nem igaz, a 275W itt feleannyi mint a Fury X-en. Vagy egy NV-n...
Vagy te mit vártál?satz18, ezek ~300W körüli vga-k, nagy csíkszélességen és csillió feldolgozóval. Nyilvánvaló, hogy brute-force vannak felpumpálva és nem nagyon van már tér innen felfelé... akár OC-ben.
De ahhoz képest egyébként meglepően jól sikerültek. A vizes X-nél én tartom továbbra is, hogy eleve meg is fordult a koncepció. Látszik, hogy nem izzadságszaggal ment bele ez a nyers erő hanem mert a kompakt méret, hűthetőség miatt meg lehetett egyszerűen oldani a monster hűtését. A sima Fury lóg ki nálam ilyen szempontból... de akik fikázzák a vízhűtést azoknak itt a várva várt méteres "tégla". -
Olajka02
aktív tag
Látszik, sokat gondolkodtak rajta, hogy hogy nézzen ki...
PowerColor, hol a design? -
MiklosSaS
nagyúr
Tehat igaz a dolog, a Fury is forro. Kell ilyen batar huto.....
-
Ghard
őstag
Lehet, hogy a gyári üvölt, de legalább működik.
Nekem még a HD69xx-es szériából volt powercolor, a felfogatása olyan gyalázatos volt, hogy plusz rugót kellett tennem a csavarok alá, mert gyengén húzta rá a hűtőt. Előtte meg csak lestem, miért száguld olyan gyorsan 90 fok fölé. -
satz18
őstag
Vicces, hogy AMD-nél a ref modell 3 ventis, meg vizes, NV-nál meg ezek szoktak lenni a HC OC kártyák. Vagy ez már eleve HC OC? Abból kiindulva, hogy kb semmit nem lehet rajta húzni, és a legbrutálabb tápellátás és hűtés kell alá, hát nagyon úgy fest. Kicsit olyan FX-9590 feelingje van a dolognak.
-
törölt tag
[TMOn]A FuryX ha kapna léghűtést, akkor 6 ventis lenne ugyanebből, kilógna a gépház elejéből.[TMOff]
PH teszt mikor lesz? Megvárjátok a FuryX-et és majd együtt?
-
nubreed
veterán
Nekem eddig egyedül az Asus megoldása a szimpatikus, mert arról nem felejtették le a DVI-t.
Tudom már sokan sok helyen leírták, de szégyen, hogy csak 1.4 HDMi van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest