Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpalavalo
aktív tag
Ahhn mint az eee pc-k hogy húú de olcsóak lesznek a tudásukhoz képest aztán nem tul olcsón kapsz valamit ami mind kiderül ár értékben egy rakat kaki... Ez szerintem hasonló sorsra jut az szép hogy 35 dollár de mire ide kerül lesz az 350 is..
-
Na erre befizetek.Kíváncsi vagyok mekkora rakás sz@rt csinálnak ennyi pénzért.ha meg mégis lehet jó,akkor meg intö példa a neves gyártóknak,hogy drágák vagytok
-
rainmen
aktív tag
Ezzel is az a gond, mint azzal az olcsó - asszem ~39$-os - minilaptoppal. Mire ideér már annyiba leaz, hogy nem érdemes megvásárolni...
Néztem ebay-n, de mire ideér, kb. 23 eFt lenne. -
.mf
veterán
"A készülékben 2 GB memória, wifivezérlő, webkamera, mini USB-csatlakozó, MiniSD-kártyaolvasó, SIM kártyafoglalat, továbbá video- és fülhallgató-kimenet is található."
Na jó, de kijelző, proci, RAM, és akku is van benne?
Felfoghatatlan... vagy ha igen, akkor inkább abba fura belegondolni, hogyha ennyi az előállítás, akkor mi hasonlókért mennyiért jutunk hozzá... -
xxxbence
csendes tag
vajon milyen felbontasa es procija lehet ennek?...
-
Angel1981
veterán
10 USD alá akarják szorítani a gyártási költségeket?!?!?!?
Durva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest