- Melyik tápegységet vegyem?
- ASRock lapok általában
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush77
aktív tag
Ahham.
Nézegettem és a HBOGO oldalán azt írják, hogy kell.@BiP
Ezzel egyetértek, hogy rengetegen akarnak sokáig nyújtózkodni annak ellenére, hogy nem engedhetnék meg maguknak.A 140 ezres 4K tévékkel pedig az a legnagyobb gond, hogy az az alja a kínálatnak és az emberek meg majd csalódnak amikor a sima HD adás is csúnya lesz rajta mert ugye eléggé korlátozott a 4K tartalmak száma.
-
Rush77
aktív tag
válasz
FollowTheORI #8 üzenetére
Nem is azt mondom, félreértés ne essék, mert én is támogatom a legális tartalom fogyasztást mióta megjött az eszem és inkább nem torrentezek DE...
1- Az HBO GO-nak alapfeltétele, hogy legyen érvényes HBO előfizetés is. (legalábbis úgy rémlik)
2- a Netflixet is kipróbáltam 2-3 hónapig és meg kell mondjam, hogy nagyon szegényes itthon a kínálat (van kb 10 említésre méltó film + 5 normális sorozat) legalábbis feb-márc környékén még ez volt a helyzet.
Az egészből azt szeretném kihozni, hogy bár lehet még úgy is megérné, de 2 szolgáltatásra nem biztos, hogy mindenki előfizetne azért, hogy mondjuk azt nyújtsa mint pl szimplán a Netflix bizonyos országokban (legalábbis nekem az a kínálat bőven lefedné az igényeimet).
Ha év végére lenne normális tartalom (mondjuk kb mint a német netflixen) akkor simán előfizetnék megint mert úgy már élvezhető lenne.
A másik meg a 4k meg a HDR szerintem még elég sok országban réteg igény viszont a kínálat bővítés az nem.
-
Rush77
aktív tag
Mondjuk annak talán jobban örülnék ha itthon végre normális tartalom lenne a Netflixen.
A 4K még egy darabig nem nagyon lesz elterjedve, legalábbis tartalom szinten
Ami márciusban volt az nem igazán győzött meg arról, hogy érdemes lenne előfizetni így vissza is mondtam.
ha mondjuk olyan mennyiségű tartalom lenne itthon is mint pl Németországban akkor egyből fizetnék is elő de így...
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- Eladó GARANCIÁLIS Audio Technica ATH-M50xSTS USB
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- BenQ PB2250 hordozható DLP projektor
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest