- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
olvasd vissza a topikot, amire reagaltam hozzaszolas is azzal kezde, hogy az idozitese rohej. nekem abbol nem az jon le, hogy tudna, hogy az idoziteseket hogy kene ertelmezni.
es nem o volt az elso. es a ramos hirek tele vannak ezzel a velemennyel, hogy jajj dehat az idozitese.
bizonyos esetekben a mem bandwith limitalo tenyezo lehet. x79en es x99en otthoni korulmenyek kozott a quad channel memoria jellemzoen kikuszoboli ezt, viszont ketcsatornas memvezerlonel lattam mar forumtarsat erre panaszkodni.
oke, lehet most nincs mire hasznalni, viszont innovativ, letezik, es egy ido utan ugyis ki lesz hasznalva valamire.
-
Normi™
őstag
Azt,hogy 4400mhz ddr4-nél mitől annyira röhej ez az időzítés?Miért kell 10éves technikához hasonlítani ilyen téren dolgokat zsigerből,ahogy írtam ez nem ddr2,nem most lesz vagy talán nem is lesz 6-6-6-8-as időzítés például.Ezeket nem igazán értem.Pláne benchmark és saját tapasztalat nélkül fikázni reflexből miért kell?Csupán ennyit nem értek,de lehet velem van a baj.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)