Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Abban elég nagy különbség, hogy hol van, hogyan van használva és hogyan kell biztosítani, lezárni.
Egyik kedvencem egy "lezárt" Ubit futtató edzőgép, amin shellbe jutni elég könnyű volt. Sajnos Linuxot futtató bármilyen kliensbe nagyon kevés energiát fektetnek "hit"/tudatlanág miatt, és úgy törhetőek mint a ropi.A AD-ban a Mange menüpont csak egy külső hívás, ami megnyitja a Computer management MMC-t, amit amennyiben engedélyezve van(remélem nincs sehol), távolról csatlakozik a LAN-on lévő géphez. Gyak. semmi köze az AD-hoz a nélkül is működik LAN-on lévő gépek esetében. Ha meg a gép épp nincs LAN-on..
Covid megölte egy csapásra az on-prem rendszereket és kizárólag felhős megoldással tudok biztonságot(kontrollt) teremteni a jelenlegi helyzetben.
(Tudom tudom alwasy-on VPN stb. tisztában vagyok vele)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest