Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Melyik tápegységet vegyem?
- SONY LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egér probléma
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Döglött Róka #73 üzenetére
Mert a licenszet nem úgy kapod?
-
haddent
addikt
válasz
Döglött Róka #67 üzenetére
Majd ha nem 40% -kal több kel el PS4 -ből és úgy ráfoghatjuk, hogy fej-fej mellett haladnak (<10% eltérés), akkor érdekel, nem?
Prof belegondoltál, hogy fénykorában 10 millió játékosnak kellett folyamatos szervert, eventeket, javításokat karbantartásokat fenntartani? Már nem is sok az a havidíj, ugye..
-
Insignia
csendes tag
válasz
Döglött Róka #67 üzenetére
hát nem is érdekel
-
haddent
addikt
válasz
Döglött Róka #43 üzenetére
Jó persze nyilván nem mindenkinek jön be és kényelmes, csak a ps2 -es párhuzam miatt írtam, ahhoz túl sok köze nincs (szerencsére).
pzstm
jóvanüjjémeg
-
haddent
addikt
válasz
Döglött Róka #32 üzenetére
Ismerlek én már nvidia-amd topikokból, úgyhogy nem próbállak győzködni, de a PS4 kontrollere fényévekkel jobb a ps3-ps2-ps1 vonalnál, ami konkrétan ugyanaz volt 3 generáción át és hát na igen, elég kényelmetlen számomra is. Itt a gombok feliratai meg a szimmetrikus elhelyezé maradt kb minden más. És nagy, kényelmes, jó. Szerintem placebó módon bebeszéled magadnak, adhatnál neki egy esélyt hosszabbtávon. (Persze ha rá van állva a kezed az x360 -ra akkor már nehezebb lesz..)
-
haddent
addikt
válasz
Döglött Róka #15 üzenetére
Köze nincs a PSN -hez és már tegnap, 0. napon fél órával az update után is tökéletesen használhatóan ment. 720p 30fps a stream, de teljesen használható kipróbálható. Jó fícsőr, xboxnak nincs, máris megnyertek többmillió döntésképtelen pártatlan felhasználót. Egyébként nyilván nem a leghasznosabb dolog, de tök jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest