- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Döglött Róka #73 üzenetére
Mert a licenszet nem úgy kapod?
-
Def26
félisten
válasz
unrealnoise #71 üzenetére
xbox one =home
ps4=active profiletök ugyanaz. emellett ps -en van még a cikkben említett lehetőség.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
unrealnoise #71 üzenetére
Egyrészt Home-olás PS-en is van, másrészt meg az minden csak nem legális.
-
unrealnoise
senior tag
Amúgy az X1-en a Homeoltatás egy sokkal jobb dolog, a cikk írója vagy Sony fanboy vagy fizettek neki... érdemes utána nézni, hogy hogy megy, mert ez a streaminges dolog egy vicc ahhoz képest... még egy plusz pont az X1-nek. Méghogy ezzel a ****** ünnepi szezont nyerni... prohardver, ne szórakozzatok...
-
haddent
addikt
válasz
Döglött Róka #67 üzenetére
Majd ha nem 40% -kal több kel el PS4 -ből és úgy ráfoghatjuk, hogy fej-fej mellett haladnak (<10% eltérés), akkor érdekel, nem?
Prof belegondoltál, hogy fénykorában 10 millió játékosnak kellett folyamatos szervert, eventeket, javításokat karbantartásokat fenntartani? Már nem is sok az a havidíj, ugye..
-
Insignia
csendes tag
válasz
Döglött Róka #67 üzenetére
hát nem is érdekel
-
Insignia
csendes tag
válasz
unrealnoise #65 üzenetére
kint. de mi itthon élünk...szal baromira nem érdekel mennyi lesz Mo-n kívül.
-
unrealnoise
senior tag
Ezzel ünnepi szezont nyerni? Amikor 350 dodó lesz az X1 kinr, COD és AC csomagokban? Nem azt mondom, hogy az X1 tuti viszi a pálmát most, de ez a cikk inkább reklám, plusz engem pl. nem nagyon tud izgatni ez az újítás. Inkább demókat adjanak ki normálisakat... Hiszen ott natív valójában érezhetem milyen lehet a móka... (bár elég gyakran már ki sem adnak demokat, ami vicc...)
-
Prof
addikt
válasz
Cyberpunk #63 üzenetére
Mondom en zsenialis lehuzas, ennel mar csak az eladom a login jogot es meg 5-szor eladom adott evben ugyanazt, elofizeteses MMO-k (pl. WoW) a jobbak aminel havidijert berled a karaktereidet a jatekban.
Ezert is jo az MS-Sony verseny, latunk sok variaciot arra, hogy lehet madarnak nezni tobb millio embert, vilagszinten.
Es a legjobb ezekben az "uj featureokben" ugyanugy tobbet er az ingyen hir reklamerteke, mint ahogy a Steam masinak bejelentese ota is megduplazodott a Steam userek szama maga a koncepcio (linuxos jatek+egyedi eros+draga sokfele minigepek+kontroller) meg sose volt komoly.
Ez a jovo folyamatosan ingyen hireket gyartani a kozossegi portalokra, weblapokra es tobbszazmilliot lehet sporolni a marketingkoltsegeken.
-
Prof
addikt
Most jol ertem a PS havidijat ker egy szolgaltatasert, amiert cserebe meg egy szerverukrol se lehet a jatek demo-jat letolteni, hanem inkabb a felhasznalok PS4 masinait hasznaljak jatekszerverkent?
Ez zsenialis es meg feature-kent is eladjak
-
gianni85
veterán
Engem meg is nyertek. Ja mégse
-
törölt tag
És ez a rendszer nem fog laggolni a vendég számára ?
-
zsigus
őstag
"amúgy meg fogjuk élni hogy PS4 és Xbox tábor nem szidja egymást?
Előfordulhat... Ha összefognak a Nintendo ellen.
Cikkhez: Jó ötletnek tartom, de ezt már a megjelenéskor is említették... Az még nálam nem tiszta, hogy a coop-nál is megvan az egy órás limit? És mégis hogyan működhet úgy, hogy játék oldalról nincs támogatva?
-
Robert07
aktív tag
Itt tényleg segítene a H.265, és szerintem van elég erő a konzolban ahhoz, hogy betömörítse.
-
pzstm
titán
PS4 kontrollere tényleg fényévekkel jobb a PS3-ashoz képest, de nekem még sajnos mindig kényelmetlen.....de az új Uncharted erejéig muszáj leszek megszokni majd
(amit stílusosan úgy futtatok majd hogy Xbox-ba bedugom aPS4-t majd az Xbox Watch TV paranccsal lépek a PS4-be be
)
-
sb
veterán
Szerintem igen jó ötlet minden szempontból.
A coop részt viszont nem értem:
- Ha valódi coop akkor a host gépen gyakorlatilag két példánynak kell futnia a játékból egyszerre. !? Persze kivéve, ha eleve tud split srceen-es módban futni a játék, de íva volt, hogy nem kell támogatnia.
- Vagy az "egyik mozog a másik meg tüzel" típusú, mert az meg elég beteg lenne. -
haddent
addikt
válasz
Döglött Róka #43 üzenetére
Jó persze nyilván nem mindenkinek jön be és kényelmes, csak a ps2 -es párhuzam miatt írtam, ahhoz túl sok köze nincs (szerencsére).
pzstm
jóvanüjjémeg
-
Döglött Róka
veterán
Nvidia-amd topic-okbol? Na az az ami engem nagyon nem erdekel, szerintem keversz valakivel
Egyebkent fogtam a ps4-et is, valoban nagy a fejlodes es igen, mar 360-ra van raallva a kezem, valamiert jobban esik az asszimetrikus az elrendezes. Nem beszelek be semmit placebo modon, egyszeruen igy esett, platformot meg nem fogok valtani.
Furan olvasol a sorok kozott, lehet nem kene eroltetni.
-
haddent
addikt
válasz
Döglött Róka #32 üzenetére
Ismerlek én már nvidia-amd topikokból, úgyhogy nem próbállak győzködni, de a PS4 kontrollere fényévekkel jobb a ps3-ps2-ps1 vonalnál, ami konkrétan ugyanaz volt 3 generáción át és hát na igen, elég kényelmetlen számomra is. Itt a gombok feliratai meg a szimmetrikus elhelyezé maradt kb minden más. És nagy, kényelmes, jó. Szerintem placebó módon bebeszéled magadnak, adhatnál neki egy esélyt hosszabbtávon. (Persze ha rá van állva a kezed az x360 -ra akkor már nehezebb lesz..)
-
A`rpi
addikt
Lehet én emlékszem rosszul, de ezt a funkciót már megjelenéskor említették, ja hogy még csak most került bele ?
Ha jól vettem ki idáig minden hozzászólónak újdonság a dolog, pedig nem az, ez meg lett igére.
Abba már ne menjünk bele kinek tetszik kinek nem mindenki el tudja dönteni hogy használni fogja e.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez egy jó funkciónak tűnik, de "Elképesztőnek" titulálni talán kicsit túlzás, nem is beszélve a kissé elhamarkodottnak tűnő "megnyerte az ünnepi szezont" következtetés levonásáról.
-
hemaka
nagyúr
Gondolom ez arra jó, hogy kipróbálhasd a haverodnál az adott játékot, amit kiszemeltél, hogy megéri-e megvenned a későbbiekben. Én legalábbis erre használnám, ha érdekelne a konzolok világa.
-
jozsi
tag
Borzalmas, hogy egyes emberek még olvasni sem tudnak, de hülyeség beszélése az megy, jesszus
))
-
pzstm
titán
egyre több játékban egytre jobban élvezem a multit haverokkal, leginkább COOP-szerű dolgok jönnek be. Destiny-ben szerintem 3 kört ha mentem Crucible-ön sokat mondok. Vanguardokat meg storykat tolom viszont, Titanfall is teljesen jó móka és imádni fogom Sunset Overdrive-ot is, tuti.
Amúgy Ryse is tetszett nekem, sőt AC: Unity-t azért várom mert a 4 fős coop nagyon érdekel
amúgy meg fogjuk élni hogy PS4 és Xbox tábor nem szidja egymást? hanem mondjuk egyik a másik exkluziját elismeri, vagy funkcióját vagy akármi...aki meg kishazánkban megteheti megveszi mindkettőt
-
.LnB
titán
Ez "elképesztő" funkció?
Istenem...
-
haddent
addikt
Na neked mi fáj mesélj?
Ha a facebookot lehet közösségi oldalnak hívni akkor ezt meg közösségi funkciónak. Pont annyira közösségi. Egy emberrel vagy kapcsolatban, csak nem élőben.
pzstm jó móka az. Ilyenkor lehet vigyorogni azokon akik azzal érvelnek pc mellett, hogy olcsóbb rá a játék. Kevesebb, mint 75% áért a pc -és árnak vesszük a játékokat
(feltéve ha nem virágboltról beszélünk)
-
Cathulhu
addikt
Write-only modbol illene kilepni, ha mar frocsoghetneked van.
Az igazán érdekes funkció azonban a kooperáció lehetősége. A vendégjátékos nem csak nézheti, illetve időnként átveheti az irányítást, hanem konkrétan lehetőség van kooperációs játékra, amikor az ismerős csatlakozik a megosztó játékába.
-
Pantok
aktív tag
"Elképesztő közösségi funkció"??
Ez egyszerű reklám.
Semmi közösségi nincs ebben, nem együtt játszol a csávóval vagy valami "közös", csak egy elfuserált demo-ról van szó.
Szégyen az ilyet szó nélkül hagyni prohardver és még ajnározni is. -
haddent
addikt
Nem ismerem az xbone szakzsargont, de röviden 1 felhasználó játékaival játszhat maga a felhasználó meg megoszthatja egy másik gépen. Egy időben, egyszerre, minden jogosultsággal és extrával együtt így kölcsönösen meg lehet osztani mindent ketten egymás közt. Gondolom hasonló lehet
-
Def26
félisten
És még azt mondják, hogy állandóan a ps4 fanok szurkálódnak, közben meg összefújta a szél ide a xbotokat is.
Szerintem jó móka amúgy, és xbox one tulajkánt irigylem ezt a ps -től.
-
haddent
addikt
Igen. Bárhányszor 1 órás
60 percenként megszakítja, de aztán pl. előtte elmented újraindítod és lazán kijátszhatsz egy játékot így. Sőt, megy a local co-ops is shareplay-jel!
Aki komolyan gondolja azt, hogy ketten vesznek egy játékot már rég megoldotta ennél sokkal jobban. Ez arra jó, hogy első kézből kipróbálhass néhány játékot. Na meg arra amit írtam, iszonyat brutális erős marketing szerintem. Ennél nehéz lesz eredetibbet és jobbat kitalálni a túloldalt. -
haddent
addikt
válasz
Döglött Róka #15 üzenetére
Köze nincs a PSN -hez és már tegnap, 0. napon fél órával az update után is tökéletesen használhatóan ment. 720p 30fps a stream, de teljesen használható kipróbálható. Jó fícsőr, xboxnak nincs, máris megnyertek többmillió döntésképtelen pártatlan felhasználót. Egyébként nyilván nem a leghasznosabb dolog, de tök jó.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
tatararpad #16 üzenetére
Kellett a kattintas, ezert a bulvarszoveg.
haddent: Tulzottan elfogult vagy, hogy erdemben lehessen errol targyalni veled.
-
tatararpad
őstag
Szerintem ez nem akkora hasraesek dolog, hogy megnyerje vele az ünnepi szezont.
-
Döglött Róka
veterán
Kar hogy maga a PSN gyenge lesz hozza.
-
megalag
-
Cathulhu
addikt
válasz
ImpersonatoR #11 üzenetére
Ezt en sem ertem, hogy sokan feketen-feheren latjak, legtobb nyugati csaladnal rohogve van penz mindkettore, meg itthon is sok helyen. Exkluzivokat nyilvan jatsza az ember a hozzatartozo konzolon, multiplatformokat meg az erosebben (ez esetben PS4). Ez nyilvan a MS-nak nem tul elonyos szituacio, de attol meg nem fognak csodbe menni, eleg exkluzivjuk marad.
-
BandiHUN
veterán
Jó kérdés ez az egy óra,hogy vajon a funkció pillanatnyi működése vagy az adott játék megosztási joga lesz mondjuk ennyi...mert nem mindegy,hogy gémelünk,osztás off,rányom az ember,új meghívó,és fél perc múlva megint ott a coop egy órára,vagy addott esetben az 1 óra után a játékot mondjuk egyáltalán nem lehet tovább osztani,vagy mondjuk a partnernél jár le az 1 órás demózási lehetőség,és kész,de a host hívhat mást is.
Kicsit sok még a szürke folt.
De tény,igazából nehéz elképzelni,hogy ez is olyan lesz,mint a max.1órás ingyen hívás,hogy amikor bont,csak zöld gomb megint,és megint 1 óra...
Kell,hogy legyen valami komolyabb korlát az 1 órás session mellett,mert ez így túl szépnek tűnik pl.kishazánkban.
Majd nyílnak a fórumok,hogy ki mire tud behívni,és mire szeretne ő bejutni -
Es ezt ki döntötte el, hogy megnyerte?
Egyébként varjuk ki a végét nov 2. tol 349$ a box akar két játékkal is.(AC 4 és 5)
Remélem begyűrűzik EU -ba is és nem US only lesz.
Az a világbajnok afankal is olyan 110.000 Ft. lenne.
Mondjuk latom mar nincs mese kell XO is meg PS4 is aztán gond letudva. -
rodrigez
senior tag
válasz
Mooka-Miki #4 üzenetére
Feltételezem nem a magyarokra szabták ezeket a stream funkciókat.
Mondjuk nekem Budakeszin 5mbit a feltöltésem, de szerintem az sem lenne kielégítő. Na meg ugye mekkora a késleltetés.
-
BandiHUN
veterán
Jó lesz ez szerintem,végülis sokat profitálhatnak a fejlesztők belőle,hisz az userek megoldják a reklámozást részben,és sajna a mai otthonülős fészbúkos időkben ritkább is a jó öreg összeröffenős parti.
Ráadásul ha tényleg a hostot adja maga a gép,nem valami központi szerverrel,akkor még akár a végén jobb lehet,mint a PC-n mostanság megszokott multik,ahol külföldi szerverre kell csatlakozni,én reménykedem,hogy ha a technológia működik,ki fogják terjeszteni pl.többjátékos FPS multira is.
PC-s vagyok,de kezd tetszeni a Sony masina... -
Mooka-Miki
senior tag
BP belvárosában van 1megabites feltöltésű netem (és ez a legjobb... nem kommentálnám), biztos élvezhető lenne vele a másik félnek.
-
Xirtam
veterán
ilyen felesleges dolgok helyett inkább a psnt kellene fejleszteni. arrol nem is beszelve h csak 720p be mukodik ez a moka . . . ugy is most minden a szamokrol szol . . .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Magisk
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó konfig! I5-13400F 512GB SSD 16GB DDR5 RX6600 8GB!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Thrustmaster T248 + T3PM + loadcell mod + spare parts
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ROG Strix G512LU 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest