Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorombilla
tag
Köszi!
Ahogy ott is írják, azért ez már egy előre húzott kártya. A teszt alapján nagyjából 50-50%-ra tesztgyőzelemben pariban van a 8800GT-vel, ami a $10-15 áremelés (mire ide ér persze több) esetén nem lenne rossz alternatíva a 8800GT-vel szemben, amivel így itthon kb egy árban lenne, mondjuk az is igaz, hogy ahol meg a 8800GT győzött, ott sokszor utcahosszal. Viszont a hűtés elég ígéretnek tűnik. Remélem hamarosan magát a hűtés is be lehet külön szerezni nem túl csillagászati áron, mert jó.
Nomeg a bundle se rossz, bár az engem általában nem hoz lázba, mert kevés olyan játék van amivel leülök játszani. Viszont tényleg vannak jó mellékletek.
-
djtoomi
addikt
Ez úgy átvágás ahogy vanb, tisza cpu limit van crysisnál, nézd meg:[link]. Persze 2x AA-val emg full mediummal 8800GT 1680x1050 23 fps átlag mi?Na persze...Nekem xp-n 2xAA meleltt mindenn full high(patch meg ilyesmi nélkül) fraps szerint minimum 17 fps átlag 27 fps maximum 69 fps...
Meg 30-40%-al erősebb a Sapphire Atomic HD3870 mint a 8800GT,ha-ha-ha...
AMúgy a kofferke meg a kari tetszik, de ez a teszt hasraütés volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest