Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Nem vagyok egy játékos ember, de olyan alaplapot még nem láttam, ahol nem volt legalább egy slot-nyi hely kihagyva a két PCI-E x16-os között (olyat már igen, hogy két slotnyit távolságot is hagytak). Az meg elég ritka, hogy nincs elég hely, mivel mai alaplapokon minden integrált... egy extrás hangártya meg esetleg egy tuner még elfér így is.
A 4db PCI-E x16 (ami amúgy csak egy marketing-állatság, a valóságban kb senkinek nem lesz olyan): ATX-es alaplapon 1 slotos kihagyásokkal 4 db PCI-E x16 elfér. Aztán majd elvállik, hogy hány alaplapgyártó használja is ki ezt, de gyanítom, hogy a legtöbben igen.
Mellékesen ez a Toxic pont nem is lenne jó négyszeres CrossFire-re, mivel ott azért már tényleg gáz lenne, hogy mind a négy kártya a ház belseje okádná a hőt (nem fújja ki hátul).Na szóval maradjunk abban, hogy ezek simán csak ilyen ********k. És azért ilyenek, mert a T. vevőtömeg hagyja. (Sőt, van aki egyenesen védi őket... a saját ellenségét!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest