- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacika1234
csendes tag
válasz
Avermedia_hu #11 üzenetére
jó persze de ma már kinek nincs számítógépe
és a ti gépetekhez is kell egy gép különben mi értelme lenne felvenni, nézzem vissza hogy hú milyen jól játszottam mert szerintem mindenki aki felveszi a játékát annak az a fő célja hogy felteszi youtube-ra
ja és nehogy azt hidd hogy én bevédem az elgato-t nekem a ti gépetek is tetszik csak leírom a véleményem -
Avermedia_hu
senior tag
válasz
lacika1234 #9 üzenetére
az Elgato-hoz pedig kell egy külön gép, ami rögzíti a videó anyagot.
Azt hiszem az kicsit drágább, mint 1 külső USB-s tároló. Esetleg gyors pendrive.De a hardveres PC felvevőnk már kb. 2-2,5 éve létezik:
Avermedia Darkcrystal HD Capture Station
Hasonló technikai paraméterekkel. Ugyan szoftveresen nem optimalizáltuk játék felvételre. Inkább a tv felvétel volt a cél. -
törölt tag
válasz
lacika1234 #9 üzenetére
Mintha ehhez nem kellene valami, amire rögzíted a stream-et...
-
lacika1234
csendes tag
válasz
Avermedia_hu #6 üzenetére
Kedves Avermedia
Igaz hogy a ti terméketek olcsóbb mint az Elgato csak hogy a ti gépetekhez kell egy tárolóeszköz amit te is írtál és ha hozzáadod még a legolcsóbb winchester árát is akkor kéne árat számolni mert nélküle igencsak nehezen venne fel a gépetek.
Üdv -
Avermedia_hu
senior tag
Kedves Crus,
Nem beszéltem voodooról. A komponens kábel igen régi, nem mi találtuk ki.
Azt akartam sugallni, hogy nem sima 990 Ft-os komponens kábelt adunk a Game Capture HD-hez. Ha megnézed az előzőleg linkelt termék weboldalt, látni fogod.Ennek a kábelnek a használata egy döntés volt. Mondjuk kompromisszum.
Valóban igaz, hogy a komponensen valamelyest csökken a minőség HDMI-vel összehasonlítva.
De ez minimális, akkor észrevehető, ha egymás mellé helyezed a két videó anyagot, és jó a szemed.
Bőven kompenzálja ezt a veszteséget az a tény, hogy 1080i felbontással (a legtöbb játék 720p) tudsz HD játékot felvenni PS3-ról és Wii-ről is, és ahogy már írtam, PC nélkül.
Összedug, bekapcsol, felvesz.Egyébként, ha ragaszkodsz a HDMI-hez, akkor van PC kártyánk 1080p felbontással és stream támogatással.
Az utolsó soraid nem kommentálom.
Illegális. -
Crus
őstag
válasz
Avermedia_hu #6 üzenetére
"Ezért használunk az Avermediával olyan komponens-konzol (PS3, Xbox, Wii!!! univerzális) kábelt, ami kikerüli ezt a védelmet."
Erősen úgy sugallod, hogy maga a kábel kerüli ki a védelmet és ez egy voodoo varázslat.
A 990 Ft-os komponens kábel pontosan u.e. tudja... tudom, mert próbáltam, több száz órányi videó van már mögöttem, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy maga a komponens jelforrás NEM tartalmaz semmiféle védelmet, ezért lehet digitalizálni az onnan származó jelet.
Az már egy más kérdés, hogy milyen a minőség... 15.000 Ft-os agyonárnyékolt, aranyozott csodán sem lesz soha olyan jó minőségű a kép, mint HDMI-n. Nem véletlenül... analóg vs. digitális jelek...
Egyébként HDCP védett HDMI-ről is lehet digitalizálni, minimálbér áráért vannak rá megoldások, melyek a HDCP-t "törik", csak az már talán nem nekünk csődközeli magyaroknak szól :-/
-
Avermedia_hu
senior tag
Avermediasként, nem szoktam konkurens termékek megjelenéséhez kommentet írni. Úgy korrekt, hogy konkurenciáról jót, vagy semmit.
De ebben az esetben kivételt kell tennem.Mivel az Elgato ugyanazt a nevet adta a termékének, amit mi már hónapok óta gyártunk konzol játék felvételhez. Tehát az összehasonlítás alapja:
Avermedia Game Capture HDAz Elgato terméke PC-hez kötött, USB-n keresztül. Az Avermedia teljesen PC független, egy távirányítóval lehet indítani és megállítani a felvételt. Illetve képeket készíteni a játékról. (utólag is)
A PC függetlenség azt jelenti, hogy 2,5" HDD helyezhető bele, vagy USB-n lehet hozzá kötni HDD-t. (akár pendrive-ot is, ha az adat átviteli sebessége megfelelő)
És mindebből következően, nincs gépigény. Mivel csak a kész videókat kell másolni.A másik felmerült kérdés, a HDMI HDPC védelme. Igen, PS3-ról valóban nem lehet HDMI-n keresztül felvételt készíteni.
Ezért használunk az Avermediával olyan komponens-konzol (PS3, Xbox, Wii!!! univerzális) kábelt, ami kikerüli ezt a védelmet. A komponens kábel technikailag akár a 1080p felbontást is továbbítani képes. De az Avermedia eszköz max. felbontása is 1080i.Hogy rövidre fogjam, a 3. fontos pont az ár.
199 USD összehasonlítva a szolgáltatásokkal, kicsit sok.
Az Avermedia Game Capture HD(magyarországi!) piaci ára: átlag 36 000 Ft. (ez régi 220/usd árfolyamon is: 163 usd) Argep C281 Console Corner, mint sokak által referencia pont: 37.990,-Summa:
Az Elgato terméke szuper, de ár/szolgáltatás arányban nem nyer az Avermedia-val szemben.
Egyébként jól néz ki.
A név választás pedig nem éppen szerencsés, és nem korrekt. -
bigz
tag
Streamelt tartalom eseten mi a helyzet? Esete valogatja, vagy mind vedve van? Elofordul ugyanis, hogy live streamben ingyenes egy tartalom, csak a letoltesert kell fizetni.
Szerk.:
Ami meg eszembe jutott: ha valahol nincs aktivalva a megfelelo vedelem, ott vissza lehet keresni, hogy valahol, valamelyik IP-n valaki rogzitette az adast? -
Crus
őstag
válasz
MobilosFeca #3 üzenetére
Rosszul tudod.
-
Sanyi.mTs
addikt
ps3 esetében az a/v-t csak BD film nézésekor kell használni, vagy játéknál is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Gumi és felni topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- LEGO klub
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest