Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
"Ezért használunk az Avermediával olyan komponens-konzol (PS3, Xbox, Wii!!! univerzális) kábelt, ami kikerüli ezt a védelmet."
Erősen úgy sugallod, hogy maga a kábel kerüli ki a védelmet és ez egy voodoo varázslat.
A 990 Ft-os komponens kábel pontosan u.e. tudja... tudom, mert próbáltam, több száz órányi videó van már mögöttem, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy maga a komponens jelforrás NEM tartalmaz semmiféle védelmet, ezért lehet digitalizálni az onnan származó jelet.
Az már egy más kérdés, hogy milyen a minőség... 15.000 Ft-os agyonárnyékolt, aranyozott csodán sem lesz soha olyan jó minőségű a kép, mint HDMI-n. Nem véletlenül... analóg vs. digitális jelek...
Egyébként HDCP védett HDMI-ről is lehet digitalizálni, minimálbér áráért vannak rá megoldások, melyek a HDCP-t "törik", csak az már talán nem nekünk csődközeli magyaroknak szól :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tesla topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Óra topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)
- Apple IPhone 14 pro 256gb
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest