- Egérpad topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
Nem tudom, ki írta a cikket, de ne engedjétek még egyszer billentyűzet közelébe. Régen botrányosan szar volt a PH cikkjeinek a színvonala, évek hosszú munkájával sikerült a renomét helyrehozni, de most nagyon deja vum van.
A VR köszöni, él és virul. Csak az ismerősi körömben több eszköz van (egy HP MR és egy Valve Index, nekem egy Rift S), és rohadtul senkit sem érdekel, hogy picit látszanak a pixelek. A HL Alyx grafikája szerintem szuper, és nem csak a VR játékok között, bár persze ha az "újságíró" csak megy ész nélkül, akkor nem veszi észre a nüanszokat. Én közel hajoltam szinte mindenhez, még a feslett papírdarabot is próbáltam letépni a falról. Nem vagyok elájulva, de rengeteg kidolgozott apró részlet van, a grafika - ahogy írtam - abszolútértékben is jó, VR-ban meg pláne pofaleszakadós. Nem azért írom ezt, mert tegnap jött meg a VR és még el vagyok ájulva az újdonság varázsától. Akkor vettem meg, amikor bejelentették a HL Alyx-et.
De szoktam végezni kísérleteket is. Jöttek hozzám nemcsak VR, de gamerszűz emberek is (még a karanténos időszak előtt), és tippeljetek, hány ember panaszkodott, hogy "de pixeles"? Így van: zéró.
Összegezve: ha az embernek nincs VR-ja, akkor buborékban él. Abban a buborékban, hogy nincs senkinek, a játékok szarok, és amúgy is a burzsujok kiváltsága. Aztán vesz egy VR-t, és hirtelen kitárul előtte a kontent és megjelennek azok az emberek is, akiknek van VR-ja. Kábé mint a "terhes nő" szindróma. (Akinek nincs meg: amikor terhes az ember vagy a felesége, akkor hirtelen az utcán mindenhol terhes nőket lát, míg korábban szinte észre sem vette őket.)
Azt hiszem túlragoztam... aki akarja, érti így is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nálunk járt HTC Vive Cosmos Elite egy villámteszt erejéig.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest