Új hozzászólás Aktív témák
-
F1rstK1nq
aktív tag
Értem, köszi srácok!
Akkor 2GB-os RPi4-et és LibreELEC-et választom.
Amikor jön a hdr támogatás, akkor az libreelec-re es osmc-re fog jönni gondolom és nem a kodira, mert az már most is tudja? (sorry a béna kérdésért
)
A jelenlegi RPi2 nem bírná akkor el a 4K lejátszást osmc/kodi kombóval jól értem, mindenképp kell a RPi4-esre váltás?
-
F1rstK1nq
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy rpi2-asom van osmc/kodi-val, ezt tervezem cserélni egy rpi4-esre, 4K tv vásárlás miatt. Visszaolvasva a fórumon, látom várni kell még az osmc rpi4-gyel kompatibilis verziójára. Addig is libreelec/kodi kombót tervezek.
Kérdésem az lenne, hogy nekem elég-e a 2GB-os verzió, ha csak médialejátszóként szeretném használni (NAS külön van) és később osmc-re frissíteni vagy a 4GB-osat válasszam?
A rpi2-esen az osmc egy ilyen sd kártyán futott: SanDisk 8GB SD/SD micro SDHC Class10 Ultra.
Jó lesz ez a 4-eshez vagy válasszak nagyobbat?Köszi a segítségeteket előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- World of Tanks - MMO
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest