Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
majer_balint
tag
Sziasztok!
Szeretném az rpi4-en megcsinálni a samba megosztást. Samba le van töltve (sudo apt-get install samba)
Kérdésem az lenne, ennek van grafikus része, láttam ubuntun, hogy betallózz a mappa jogok kipipál és csókolom.. Ha nincs, akkor miket érdemes konfigurálni, hogy menjen windows alatt ? Lokál hálózaton.. Egy mappát szeretnék csak megosztani ami a /media/torrentek/ alatt található!Másik kérdés, mért van az, hogy grafikus felületen, ha szeretnék egy mappából törölni valamit (az említett torrentek mappában lévő "saját" alkotást
) akkor azt írja, hogy nincs jogosultságom, most amikor betölt az rp4 én nem rendszergazdaként vagyok bent vagy mi ? Oké, hogy terminálnál sudo -s de nem nagyon értem ezt..

Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- JBL BoomBox 2
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) akkor azt írja, hogy nincs jogosultságom, most amikor betölt az rp4 én nem rendszergazdaként vagyok bent vagy mi ? Oké, hogy terminálnál sudo -s de nem nagyon értem ezt..