- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Mesterséges korlátozás az egész, Pc-n használhatsz kontrollert és egeret is, valamelyik játékhoz az egyik, míg másikhoz a másik jobb, megvan a szabadság. A konzoloknál viszont korlátoznak.
De egyébként teljesen mindegy hogy miként próbálod igazolni saját magad korlátozását, mivel egyre több játékban használhatsz egeret konzolon és tervben van az egér támogatása is.
Raysen: Babzsák mellé, kanepéra, stb is van olyan kiegészítő, amivel ott is megoldható az egérhasználat, nem jelent semmilyen kényelmetlenséget. Egyébként én nem feltétlen vagyok egyik pártján sem, a lényeg épp az, hogy meglegyen a szabadságunk, hogy mindenhol a legmegfelelőbb perifériát használhassuk. Én pl Pc-n is XboX kontrollert használok, ahol megfelelőbb.
-
COD ban pont az kontrolleresek vannak előnyben az aimassist miatt... sajnos. BO3 ban aláznak a PC-n kontrollerrel játszók.Persze kell azért gyakorlat is hozzá.Túl van tolva kissé.
DE nekem mindegy , én is várom az egér Bill támogatást xboxhz,azokhoz a játékokhoz amik igénylik ezt .Szerintem ez nagyon játékstílus függő. Vannak játékok amihez sokkal jobb a kontroller és fordítva is igaz.
pl stratégia stb,,, lehet nem fejleszteném már akkor a PC-t tovább, ha ez bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest