Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Mesterséges korlátozás az egész, Pc-n használhatsz kontrollert és egeret is, valamelyik játékhoz az egyik, míg másikhoz a másik jobb, megvan a szabadság. A konzoloknál viszont korlátoznak.
De egyébként teljesen mindegy hogy miként próbálod igazolni saját magad korlátozását, mivel egyre több játékban használhatsz egeret konzolon és tervben van az egér támogatása is.
Raysen: Babzsák mellé, kanepéra, stb is van olyan kiegészítő, amivel ott is megoldható az egérhasználat, nem jelent semmilyen kényelmetlenséget. Egyébként én nem feltétlen vagyok egyik pártján sem, a lényeg épp az, hogy meglegyen a szabadságunk, hogy mindenhol a legmegfelelőbb perifériát használhassuk. Én pl Pc-n is XboX kontrollert használok, ahol megfelelőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gumi és felni topik
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Eladó Hibás alaplapok!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest