Legfrissebb anyagok
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Én sem értem ezt a 4k szenvedést. Minthogyha valami minőségi előrelépés lenne... pedig rohadtul nem. Normális AA-val 1080p játék is teljesen jól néz ki, ha az ember TV-n játszik 2 méterről akkor amúgy se veszi észre. Ha meg igen akkor már rég rossz az a játék.
Sokan úgy beszélnek erről a 4k-ra váltásról mintha valami régóta várt messiás lenne, pedig én rohadtul nem látom, hogy mitől is kéne sürgetve érezni magunkat. Sokkal többet tesz hozzá a játékélményhez a fizika, a rombolható környezet, realisztikus világítás stb... Ezek meg mind mennek 1080pben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest