- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
torma1981 #72 üzenetére
De, van 4k TV-m és kártyám is ami hellyel közzel kihajtja (GTX 1080). Plusz haverral rendszeresen tolunk PS4 Pro-t tehát natív és felskálázott 4k-val is van tapasztalatom.
Nekem majdnem 3 méterre van az 55"-os TV, rohadtul semmi különbség nincs egy normális AA-s 1080p-hez képest. Főleg nem olyan játékokban amik megfelelően akciódúsak. Persze lehet egy 24-es monitoron 50 centiről valami lassú ácsorgós játékban kijönne a dolog, de ki a t*köm játszik azért, hogy ezt csinálja?
De mindenkinek szíve joga 4k-ra költeni a pénzét, csak ez az állandó siránkozás már kezd rohadt fárasztó lenni. Mintha úgy kellene mint egy falat kenyér.... Meg ez az állandó picsogás mindenhol a 4k-ért teljesen megtéveszti a laikusokat akik azt se tudják mit jelent, de kell nekik mert mindenki azt mondja, hogy az az isten és alfa meg omega....
-
nemlehet
őstag
Én sem értem ezt a 4k szenvedést. Minthogyha valami minőségi előrelépés lenne... pedig rohadtul nem. Normális AA-val 1080p játék is teljesen jól néz ki, ha az ember TV-n játszik 2 méterről akkor amúgy se veszi észre. Ha meg igen akkor már rég rossz az a játék.
Sokan úgy beszélnek erről a 4k-ra váltásról mintha valami régóta várt messiás lenne, pedig én rohadtul nem látom, hogy mitől is kéne sürgetve érezni magunkat. Sokkal többet tesz hozzá a játékélményhez a fizika, a rombolható környezet, realisztikus világítás stb... Ezek meg mind mennek 1080pben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged